Creven palvelupolku on nyt kokonaan virtuaalinen

Yleinen Kommentit pois päältä artikkelissa Creven palvelupolku on nyt kokonaan virtuaalinen

Luovien alojen yrityshautomo Creven palvelupolku on nyt kokonaan virtuaalisesti saatavilla. Palveluja voivat käyttää toisen asteen ja korkea-asteen opiskelijat sekä luovien alojen yrittäjät eri puolilta Suomea.

 Creve (Creative Venture) on luovien alojen palvelu, joka tarjoaa luovien alojen yrityksille konkreettista apua liiketoiminnan suunnitteluun, käynnistämiseen ja kansainvälistymiseen. Toiminnasta vastaa Humanistinen ammattikorkeakoulu (www.humak.fi) valtakunnallisen verkostonsa kanssa.

Virtuaaliseen palvelupolkuun kuuluvat:

 Opinnollistettuja palveluja ovat Luovuus ja liiketoiminta 1&2 –kurssit ja virtuaalihautomo, joka on tarkoitettu luovien alojen yrittäjille ja korkeakouluopiskelijoille. Luovuus ja liiketoiminta -kurssit ovat avoimia kaikille korkeakouluopiskelijoille oppilaitoksesta, alasta tai paikasta riippumatta.

Luovien alojen ryhmäneuvonta antaa käytännön neuvoja yritystoimintaa suunnitteleville luovien alojen toimijoille. Ryhmäneuvontoihin voi osallistua kuka tahansa ja ne ovat maksuttomia.

Kaikki Creven palvelut ovat avoimia myös Turun yliopiston opiskelijoille. Opiskelijoiden tulee sopia kurssin korvaavuudesta ja soveltuvuudesta omaan tutkintoon etukäteen omassa oppiaineessaan.

Lue lisää https://www.creve.fi/

 

 

Share

» Yleinen » Creven palvelupolku on nyt kokonaan...
On 31.5.2019
By

Comments are closed.

« »