Salolaisia yrityksiä haetaan opiskelijayhteistyöhön

Ajankohtaista Kommentit pois päältä artikkelissa Salolaisia yrityksiä haetaan opiskelijayhteistyöhön

Tapaa tulevaisuutesi IT-asiantuntijat: korkeakouluopiskelijat ratkovat yritysten haasteita

Onko yritykselläsi IT-alan tarpeita, esimerkiksi IoT:hen tai digitalisaatioon liittyen? Haluatko selvittää, miten yrityksesi voisi hyödyntää paremmin uutta tai olemassa olevaa teknologiaa?  Salo ‒ Connecting Things -tiimi tuo Salon IoT Campukselle maanantaina 25.9. joukon Turun seudun korkeakouluopiskelijoita, jotka voivat vastata yrityksesi IT-alan tarpeisiin. Mukana ovat Turun yliopisto, Turun ammattikorkeakoulu ja Åbo Akademi.

Tarkoituksena on, että opiskelijat toteuttavat toimeksiantoja yrityksille ja tekevät samalla opintoihinsa liittyviä erilaajuisia harjoitustöitä, opinnäytteitä ja ryhmätöitä. Toimeksiannot, sisällöt ja sopimukset tehdään Korkeakoulukumppani.fi:n parhaiden käytäntöjen mukaan ja kunkin korkeakoulun yrityspalveluosaajien tuella (http://www.korkeakoulukumppani.fi/).

Nyt haemme salolaisia yrityksiä osallistumaan tapahtumaan. Tilaisuuteen ilmoittaudutaan lomakkeella, jossa voit kertoa, millaisia tarpeita, ongelmia tai aiheita yrityksessäsi olisi tarjolla tai ratkaistavana. Ilmoittautuminen päättyy 17.9.2017. Tapahtuma on yrityksille maksuton.

Idean ei tarvitse olla tarkasti määritelty ja rajattu tai ongelman selkeä: tarkoitus on nyt löytää osaajia, jotka voivat ryhtyä tutkimaan ja edistämään teitä kiinnostavaan prosessiin, tuotteisiin, menetelmiin, palveluihin tms. liiketoimintaan liittyvää asiaa.

Yrityksestä voi osallistua tilaisuuteen 1‒2 henkilöä. Tapahtuman aikataulua tarkennetaan lähiaikoina ja siitä ilmoitetaan ilmoittautuneille henkilöille.

Lisätietoja: Tommi Virtanen (tommi.virtanen@yrityssalo.fi) tai Antti Tuomisto (antti.tuomisto@utu.fi)

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Yrityssalo, Turku Science Park ja Turun yliopisto.

 

Lyhyesti

Mitä: Tapaa tulevaisuutesi IT-asiantuntijat -tapahtuma

Ajankohta ja paikka: 25.9.2017, klo 13-15, Salo IoT Campus

Ilmoittautuminen: Täytä ilmoittautumislomake viimeistään 17.9.2017.

Osallistuminen on maksutonta.

 

Kuva: laboratorio linux

» Ajankohtaista » Salolaisia yrityksiä haetaan opiskelijayhteistyöhön
On 16.8.2017
By

Comments are closed.

« »