Henkilökunnan yrittäjyyskiltatoiminta käynnistyy yrittäjyyspäivänä 2.5. ‒ tule mukaan!

Yleinen Kommentit pois päältä artikkelissa Henkilökunnan yrittäjyyskiltatoiminta käynnistyy yrittäjyyspäivänä 2.5. ‒ tule mukaan!

Yrittäjyyskiltatoiminta on yksi uusista avauksista, jotka tähtäävät yrittäjyyden ja yrittäjämäisen toiminnan edistämiseen yliopistossa.

Kilta on yliopiston henkilökunnalle suunnattu vapaamuotoinen verkosto, jonka toimintaan ovat tervetulleita kaikki, jotka jo toimivat yrittäjyyden, yrittäjyyskoulutuksen ja yrittäjämäisen toiminnan edistämisen parissa tai ovat kiinnostuneita oppimaan asiasta lisää.

Yrittäjyysasiamies Kirsi Peura kertoo, että tarve verkoston rakentamiselle nousi esiin yrittäjyyden ja yrittäjyyskoulutuksen strategian laatimisen yhteydessä.

— Monilla yliopistolaisilla on paljon sellaista osaamista, tietoa ja kontakteja, joita kannattaa jakaa. Kiltatoiminta tarkoittaa yrittäjyyden, yrittäjyyskoulutuksen ja yrittäjyyden edistämisen vertaisryhmää yliopiston sisällä.

Kiltatoiminnan lanseeraus tapahtuu osana Turun yliopiston yrittäjyyspäivää 2.5.2016, jolloin järjestetään verkostoitumisen vauhdituslounas Turun kauppakorkeakoulun Mercatorilla, LS7 klo 12 alkaen.

— Asiasta kiinnostuneet pääsevät sekä verkostoitumaan että pohtimaan killan toimintamuotoja yhdessä kollegoidensa kanssa lounaan yhteydessä. Kiltatoiminnan suunnan ja toimintamuodon tulevat määrittämään sen jäsenet itse, Peura sanoo.

Lounaalle ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet — 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta saa ilmaisen lounaan, muut ovat tervetulleita mukaan omakustanteisesti.

>> Ilmoittaudu mukaan lounaalle

>> Tutustu myös koko yrittäjyyspäivän ohjelmaan, jossa on luvassa muun muassa pitchaustaitojen harjoittelua sekä Intoa!-yrittäjyystekopalkinnon jako. Ilmoittaudu mukaan varmistaaksesi kakkukahvien riittävyys! Tapahtumaan ilmoittautuneiden kesken arvotaan lippu Shift-businessfestivaaleille.

Lisätietoja:
yrittäjyysasiamies Kirsi Peura (kirsi.peura@utu.fi)
yrittäjyysasiamies Mikko Pohjola (mikko.pohjola@utu.fi)
yliopisto-opettaja Antero Järvi (akjarvi@utu.fi)

Share

» Yleinen » Henkilökunnan yrittäjyyskiltatoiminta käynnistyy yrittäjyyspäivänä 2.5....
On 25.4.2016
By

Comments are closed.

« »