Intoa!-yrittäjyystekokilpailun TOP 4 on julkistettu – tule kuulemaan pitchaukset yrittäjyyspäivään 9.5.!

Ajankohtaista Kommentit pois päältä artikkelissa Intoa!-yrittäjyystekokilpailun TOP 4 on julkistettu – tule kuulemaan pitchaukset yrittäjyyspäivään 9.5.!

Lukuvuoden 2017–2018 paras yrittäjyysteko palkitaan Turun yliopiston yrittäjyyspäivässä 9.5. klo 13–15 vierailu- ja innovaatiokeskus Joessa. Finaaliin on valittu neljä parasta ehdotusta: TCBC-STICKTECH-tutkimusyhteistyö, kansatieteen opintojakso, Capstone-projektikurssi ja Turun yliopiston oppimisanalytiikan keskus. Tule katsomaan, kuka voittaa Liedon säästöpankin sponsoroiman 30 000 euron palkintosumman!

Lukuvuoden 20172018 Intoa!-yrittäjyystekokilpailun ehdotukset kohdistuivat yrittäjyys- ja innovaatiokursseihin ja opintojaksoihin, tutkimuksen kaupallistamiseen, yritysyhteistyöhön sekä yrittäjämäiseen toimintaan yliopistossa.

Intoa!-kilpailun voittaja julkistetaan 9.5. klo 13–15 vierailu- ja innovaatiokeskus Joessa järjestettävässä palkintojenjakotilaisuudessa, jossa ehdotettujen yrittäjyystekojen parhaimmisto pitchaa yrittäjyystekojaan. Tilaisuus on avoin henkilökunnalle ja opiskelijoille.

>> Katso yrittäjyyspäivän palkintojenjakotilaisuuden ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

TOP 4 -FINALISTIYRITTÄJYYSTEOT OVAT

 • Turun kliinisen biomateriaalikeskuksen (TCBC) ja STICKTECHin tutkimusyhteistyö
  Tutkimusyhteistyö on mahdollistanut kehysrungon kuitukomposiittien tutkimukselle. Fokus on erityisesti hammashoidon tarpeissa. Vuonna 2016 tuotteistettiin hammasvahvikkeena toimiva uuden tyyppinen kuitunasta, joka on StickTechin tuotannossa.
 • Kansatieteen matkailuteemainen opintojakso: Culture Walk
  Opintojaksolla opiskelijat tuottivat Turussa Culture walk -kävelykierroksen Visit Turulle ja Porissa Reposaaren ruoka- ja piknikpaikoista historiatietoa koostaneen kävelykierroksen. Opintojakso on edistänyt alan opiskelijoiden yritteliäisyyttä ja työelämätaitoja sekä -kontakteja.
 • Capstone-projektikurssi, 15 op
  Capstone-projektikurssi on poikkitieteellisistä opiskelijatiimejä hyödyntävä yhdessä elinkeinoelämän kanssa toteutettava käytännön projekti- ja liiketoimintaosaamista hyödyntävä kurssi. Projektin aikana opiskelijat käyvät läpi koko insinööriprosessin syklin ongelman hahmottamisesta sen ratkaisuun, prototyyppien rakentamiseen ja jatkokehittämiseen.
 • Turun yliopiston oppimisanalytiikan keskus
  Oppimisanalytiikan keskus on kehittänyt ViLLE-oppimisjärjestelmän, jonka avulla opettajat voivat valmistella oppimateriaaleja siten, että ne ovat myös muiden rekisteröityneiden opettajien käytössä. Oppimisjärjestelmä on koulutusvientituotteena erittäin skaalautuva, ja järjestelmän kaupalliset oikeudet on siirretty Eduten Oy:lle, joka perustettiin ViLLE:n kansainvälistä levitystä varten.

 

Lisätietoja tilaisuudesta projektiassistentti Maija Kokkoselta, maija.kokkonen@utu.fi

 

Share

» Ajankohtaista » Intoa!-yrittäjyystekokilpailun TOP 4 on julkistettu...
On 30.4.2018
By

Comments are closed.

« »