Opiskelija! Hae Projektiässät-valmennukseen!

Yleinen Kommentit pois päältä artikkelissa Opiskelija! Hae Projektiässät-valmennukseen!

Haluatko päästä ratkaisemaan aitoa työelämän haastetta oikealle asiakkaille? Projektiässissä pääset harjoittelemaan projektinhallintaa ja ryhmätyötaitoja sekä kokeilemaan miten opiskelutietojasi voisi hyödyntää työelämässä.

Lähde mukaan Projektiässät-valmennukseen! Haku on käynnissä 18.3.-12.4.2019. Valmennus toteutetaan 20.5. – 28.8.2019 välisenä aikana. Voit osallistua valmennukseen muiden kesäopintojen tai osa-aikaisten kesätoiden ohella.

Pääpaino valmennuksessa on aidossa kehittämisprojektissa, jonka opiskelijat suorittavat 3-5 hengen monialaisissa, ja osin kansainvälisissä ryhmissä. Valmennuksen asiakkaita ovat paikalliset yritykset ja yhdistykset sekä julkisen sektorin organisaatiot. Projekti voi liittyä esimerkiksi tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen, markkinoinnin, viestinnän tai logistiikan tehostamiseen tai tuote- ja tuotannon kehitykseen.

Valmennukseen voivat hakea kaikkien turkulaisten korkeakoulujen opiskelijat ja vastavalmistuneet tiedekunnasta tai koulutusohjelmasta riippumatta (opiskelijat noin 3. vuosikurssista eteenpäin). Projekteista löytyy hyvin monipuolisesti tehtäviä eri alojen opiskelijoille.

Lisätietoa valmennuksesta, hakemisesta ja esimerkkejä aiempien vuosien projekteista osoitteesta:

Opiskelijalle

Lisätietoja:

Susanna Niiniö
Suunnittelija / Planning Officer
Rekry – Turun yliopiston työelämäpalvelut / University of Turku Career Services
susanna.niinio@utu.fi

Share

» Yleinen » Opiskelija! Hae Projektiässät-valmennukseen!
On 14.3.2019
By

Comments are closed.

« »