Yliopistolainen, kiinnostaako sinua osuuskuntayrittäjyys? Tule ja tartu mahdollisuuteen!

Ajankohtaista Kommentit pois päältä artikkelissa Yliopistolainen, kiinnostaako sinua osuuskuntayrittäjyys? Tule ja tartu mahdollisuuteen!

Turun yliopistossa ja Åbo Akademissa käynnistetään syksyllä 2016 yhteinen osuuskuntatoiminta, joka on tarkoitettu yliopistojen opiskelijoille ja vastavalmistuneille.  

Tule kuulemaan lisää aiheesta Turun yliopiston yrittäjyyspäivänä 2.5. klo 13:30 Kauppakorkeakoulun Mercatorille, LS7:ssä! Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu oheisen linkin kautta! http://www.yrittajyysyliopisto.fi/turun-yliopiston-yrittajyyspaiva/ 

Osuuskuntamuotoinen yrittäjyys tarjoaa mahdollisuuden kaupallistaa omaa osaamista ja kokeilla oman yritysidean toimivuutta käytännössä. Osuuskunta tarjoaa puitteet kokeilla omia siipiään yrittäjänä ja testata oman liiketoimintaidean toimivuutta, verkostoitua toisten yrityshenkisten tekijöiden kanssa, löytää mahdollisia asiakkaita ja oppia yrittäjän arkea. Osuuskunta tarjoaa mahdollisuuden myös yhteismarkkinointiin ja osuuskunnan kautta saat helposti käyttöösi sekä Y-tunnuksen että laskutusosoitteen.

Nyt syntyvälle osuuskunnalle on SparkUpin tilojen käyttöoikeuden lisäksi tarjolla myös tiimivalmennusta yliopiston ja akademin yritysvalmentajien toimesta. Osuuskuntaan haetaan vähintään seitsemää jäsentä, jotta yksittäisen jäsenen omistusosuus osuuskunnassa jää alle 15 prosentin ja yrittäjyys katsotaan siten sivutoimiseksi.

Voit myös kysyä lisää suoraan Veijolta (veijo.ponni(at)utu.fi) tai Jockelta (jramstro(at)abo.fi). Odotamme saavamme tietää sinusta lisää motivaatiokirjeen muodossa viimeistään 20. toukokuuta 2016. Lisää osuuskunnasta https://www.facebook.com/turkulainenopiskelijaosuuskunta

Tervetuloa mukaan!

Share

» Ajankohtaista » Yliopistolainen, kiinnostaako sinua osuuskuntayrittäjyys? Tule...
On 21.4.2016
By

Comments are closed.

« »