Opiskelija, hae Projektiässät-valmennukseen!

Ajankohtaista Kommentit pois päältä artikkelissa Opiskelija, hae Projektiässät-valmennukseen!

Haluatko parantaa projektiosaamistasi ja työkokemustasi sekä päästä ratkaisemaan aitoja työelämän haasteita oikeille asiakkaille? Lähde mukaan Projektiässät-valmennukseen – haku on käynnissä 31.10.2018 asti!

Projektiässät valmennus toteutetaan 23.11.2018 – 29.3.2019 välisenä aikana.

Pääpaino Projektiässät-valmennuksessa on aidossa kehittämisprojektissa, jonka opiskelijat suorittavat 3-5 hengen monialaisissa, ja osin kansainvälisissä ryhmissä. Valmennuksen asiakkaita ovat paikalliset yritykset ja yhdistykset sekä julkisen sektorin organisaatiot. Projekti voi liittyä esimerkiksi tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen, markkinoinnin, viestinnän tai logistiikan tehostamiseen tai tuote- ja tuotannon kehitykseen. Tämän vuoden toimeksiantajat ovat monipuolisesti mm. kaupallisen, ICT-, ympäristö- ja konsultoinnin aloilta.

Valmennukseen voivat hakea kaikkien turkulaisten korkeakoulujen opiskelijat ja vastavalmistuneet tiedekunnasta tai koulutusohjelmasta riippumatta (opiskelijat noin 3. vuosikurssista eteenpäin). Jos projektiosaamisen ja työkokemuksen kerryttäminen kiinnostaa sinua, hae siis mukaan – projekteista löytyy hyvin monipuolisesti tehtäviä eri alojen opiskelijoille.

Lisätietoa valmennuksesta, esimerkkejä aiempien vuosien projekteista sekä ilmoittautumislomake löytyvät verkkosivultamme:

http://projektiassat.fi/opiskelijalle/

Tiedustelut:

Maria Henninen
Projektisuunnittelija
Rekry – Turun yliopiston työelämäpalvelut
maria.henninen@utu.fi

» Ajankohtaista » Opiskelija, hae Projektiässät-valmennukseen!
On 1.10.2018
By

Comments are closed.

« »