Sparkupin ym. tilat

Yrityskehitysympäristö SparkUp vauhdittaa Turun alueen startup-toimintaa ja edistää alueella syntyvien innovaatioiden kaupallistamista. SparkUp keskittyy uusien liikeideoiden ja startup-yritysten synnyttämiseen ja niiden toimintaedellytysten, kasvun ja kansainvälistymisen tukemiseen. SparkUpin omistaa Turku Science Park Oy.

Turku Science Park Oy:n aloittavan yrityksen palvelut muodostavat osan uuden yhteisön tarjoamasta palvelukokonaisuudesta. Monipuolinen palvelukokonaisuus auttaa tuotekehitykseen, strategiaan, markkinoinnin ja myynnin käynnistämiseen, rahoitukseen ja henkilöresurssien vahvistamiseen liittyvissä kysymyksissä.

SparkUpin tiloissa majoittuvat Boost Turku, yrityshautomo Creve ja Turku Science Park Oy:n aloittavien yritysten palvelut. Tarkoitus on tuoda asiantuntijat yritysten käyttöön hyvin matalalla kynnyksellä sekä tarjota erilaisia tapahtumia sekä yrittäjähenkisille ihmisille että aloittaville ja jo toimiville, kasvuhakuisille pk-yrityksille. Boost Turku toimii opiskelijoiden yrityskiihdyttämönä kun taas Turku Science Parkissa ja Crevessä tarjotaan vahvaa yrityshautomo-osaamista.

SparkUpin tilat ovat ElectroCity-rakennuksessa, Tykistökatu 4 b, 20520 Turku.