Turun yliopisto mukana SHIFT-bisnesfestivaaleilla 2019

Yleinen Kommentit pois päältä artikkelissa Turun yliopisto mukana SHIFT-bisnesfestivaaleilla 2019

SHIFT-bisnesfestivaali järjestetään tänä vuonna upealla Ruissalon telakka-alueella 29.–30.8.2019. Turun yliopisto tuo osastollaan esille moni- ja poikkitieteellistä osaamista eri sovellusaloilta.

Neljättä kertaa järjestettävä kansainvälinen bisnesfestivaali kokoaa yhteen tuhannet tulevaisuus- ja teknologiaorientoituneet yritysvaikuttajat. Tänä vuonna tapahtuman teemana on Shapeshifting Intelligence, jonka keskiössä on kokonaisvaltaisesti älykäs liiketoiminta. Ohjelma käsittelee tulevaisuudenkuvia älykkyydestä ja sen sovelluksista liiketoiminnassa laaja-alaisesti.

Turun yliopisto on vahvasti teemassa mukaan. Osastolla esitellään miten teknologiaa ja tekoälyä voidaan soveltaa esimerkiksi ruoka- ja meriteollisuudessa. Mukana ovat Turun yliopiston tulevaisuuden teknologioiden laitos ja tutkimusravintola Flavoria, jonka avajaisia vietettiin 27.5.2019. Osaston ytimessä on kokemuksellisuus.

Osaston lisäksi Turun yliopisto tuo festivaaleille kaksi mielenkiintoista puhujaa: Bathin yliopisto tietojenkäsittelytieteen apulaisprofessori Joanna Brynson ja Sahara Venturesin toimitusjohtaja Jumanne Rajabu Mtambalike

Tiedotamme ohjelmastamme tarkemmin kesän aikana, joten seuraa uutisointia!

Lue lisää

Share

» Yleinen » Turun yliopisto mukana SHIFT-bisnesfestivaaleilla 2019
On 31.5.2019
By

Comments are closed.

« »