Turun yliopisto mukana Shift-bisnesfestivaalissa!

Yleinen Kommentit pois päältä artikkelissa Turun yliopisto mukana Shift-bisnesfestivaalissa!

Viimevuotiseen tapaan Turun yliopisto on vahvasti edustettuna Shift-tapahtumassa

Kansainvälinen bisnesfestivaali The Shift järjestetään toista kertaa Turun linnassa. Tälläkin kertaa Turun yliopisto, Suomen johtava yrittäjyysyliopisto, on kumppanina tapahtumassa tuoden paikalle mielenkiintoisia puhujia, miniseminaareja sekä käytännön esimerkkejä yliopistolähtöisestä yrittäjyydestä ja liiketoiminnasta. Tutustu ohjelmaan ja hanki tapahtumaan liput: http://www.theshift.fi

Roundtable: Rebirth of Work

Turun yliopiston kauppakorkeakoulun TSE exe – johdon ja yritysten kehittäjä, järjestää Roundtable -keskustelutilaisuuden otsikolla ”Rebirth of work”. Kuraattoreina toimivat TSE exe:n kouluttajat Kerttu Autio ja Tiina Ruohisto. Roundtable järjestetään keskiviikkona 31.5. klo 13:00-13:45 Turun linnan puistossa

http://www.theshift.fi/info-1/speakers-2017/tse-exe

Roundtable: Sharing economy – a threat or an opportunity?

Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen erikoistutkija Maria Höyssä vetää jakamistalouden haasteisiin ja mahdollisuuksiin keskittyvän roundtable-keskustelun. Roundtable järjestetään keskiviikkona 1.6. klo 10.15-11:00.

TY:n ständillä: Yrittäjyysyliopisto käytännössä

Meillä on Turun linnan pihalla myös oma ständimme, jossa esittelemme yrittäjyysyliopiston toimintaa käytännössä. Tuomme paikalle neljä viimeisen vuoden aikana perustettua startupia, joissa yliopiston tutkimus, opiskelijat ja henkilökunta ovat olleet merkittävällä tavalla mukana.

1. Competek Solutions Oy

Comptek Solutionsin patentoidulla Kontrox™-prosessilla voidaan parantaa puolijohdekomponentteja ja se mahdollistaa kustannussäästön komponenttien valmistusprosessissa. Kontrox™ muokkaa yhdistepuolijohdepintaa atomitasolla, jolloin saavutetaan komponenttien parantunut kvanttitehokkuus. Comptek Solutions on 2017 perustettu yritys, joka pohjautuu Turun yliopiston fysiikan ja tähtieteenlaitoksen materiaalitutkimuksen laboratorion tutkimustulosten.

2. Weldo, Family First Oy

Weldo on Suomen iloisin työhyvinvointivalmennus! Osallistujat saavat käytännönläheiset työkalut koko perheen hyvinvoinnin ja arjen ajanhallinnan vahvistamiseen. Perhe on tärkein – oli se millainen tahansa. Yrityksen menestykselle on hyvä perusta, kun työntekijöiden arki on tasapainossa ja vointi loistava. Weldo on Family First Oy:n kehittämä palvelu. Yrityksen toinen perustajista ja tieteellinen johtaja Sanna Honkala on Turun yliopisto lääketieteellisen tiedekunnan tohtorikoulutettava.

3. Choose Your Future

Choose Your Future edesauttaa ihmisten liikkuvuutta kaupungista ja maasta toiseen kotiutumista tukevalla mobiilipalvelulla. Palvelu tukee ihmisiä info-, tapahtuma- ja paikkatiedolla. Syksyllä palvelu lanseerataan Turun Yliopiston uusille opiskelijoille My Mobile Tutor sovelluksena. Choose Your Future on Turun kauppakorkeakoulun opiskelijoiden perustama yritys.

4. Entis NY 

Entis on viiden turkulaisen näkemys tulevaisuuden ruoasta. Kehitämme maukasta, jännittävää ja ennen kaikkea laadukasta hyönteisruokaa, ja haluamme näin ollen tuoda hyönteisruoan myös Sinun lautasellesi. Syödään yhdessä Entistä enemmän! Twitterissä, Facebookissa @entisfinland sekä Instagramissa @teamentis. Entis on NY valittiin Suomen parhaaksi korkea-asteen opiskelijastartupiksi huhtikuussa!

Lue lisää ohjelmasta: http://www.theshift.fi/program/program-2017/schedule 

Share

» Yleinen » Turun yliopisto mukana Shift-bisnesfestivaalissa!
On 9.5.2017
By

Comments are closed.

« »