Turun yliopisto tuo SHIFT-festivaaleille moni- ja poikkitieteellistä osaamista ja kansainvälisiä puheenvuoroja.

Tapahtuu, Yleinen Kommentit pois päältä artikkelissa Turun yliopisto tuo SHIFT-festivaaleille moni- ja poikkitieteellistä osaamista ja kansainvälisiä puheenvuoroja.

SHIFT-bisnesfestivaali järjestetään merellisellä Ruissalon telakka-alueella 29.–30.8.2019. Turun yliopisto tuo osastollaan esille, miten teknologiaa ja tekoälyä voidaan soveltaa esimerkiksi ruoka- ja meriteollisuudessa.

Jo neljättä kertaa järjestettävä kansainvälinen bisnestapahtuma kokoaa yhteen tuhannet tulevaisuus- ja teknologiaorientoituneet yritysvaikuttajat. Tänä vuonna tapahtuman teemana on Shapeshifting Intelligence, jonka keskiössä on kokonaisvaltaisesti älykäs liiketoiminta. Ohjelma käsittelee tulevaisuudenkuvia älykkyydestä ja sen sovelluksista liiketoiminnassa laaja-alaisesti.

Turun yliopiston osastolla esittäytyvät tulevaisuuden teknologioiden laitos ja tutkimusravintola Flavoria. Flavoria tarjoaa mahdollisuuden tutkia ihmisten kokemuksia ja käyttäytymistä monin eri tavoin. Festivaalikävijät pääsevät tutustumaan, miten lounas- ja tutkimusravintola  hyödyntää teknologiaa palvellessaan tieteellistä tutkimusta ja yrityksiä liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisessä.  Turun yliopiston tulevaisuuden teknologioiden laitos tuottaa uutta ymmärrystä tieto- ja viestintäteknologian kehittyvistä mahdollisuuksista. SHIFT-osastolla laitos esittelee muun muassa miten  teknologiaa voidaan hyödyntää kestävää ja vastuullista merenkulkua rakennettaessa.

Turun yliopisto tuo festivaaleille myös kaksi mielenkiintoista asiantuntijapuheenvuoroa. Bathin yliopiston tietojenkäsittelytieteen apulaisprofessori Joanna Brynson on monialainen tutkija, jonka tutkimusaiheet vaihtelevat keinotekoisesta älykkyydestä, autonomiasta aina robottien etiikkaan ja ihmisten yhteistyöhön. Sahara Venturesin toimitusjohtaja Jumanne Rajabu Mtambalike on sekä innovaattori että teknologia entusiasti, jonka tavoitteena on ratkaista Afrikan suurimmat haasteet mm. teknologiaa hyödyntämällä.

SHIFT-liput ovat nyt myynnissä osoitteessa https://theshift.fi/tickets/

Lue lisää

SHIFT on kaksipäiväinen businessfestivaali, joka on järjestetty vuodesta 2016 alkaen. SHIFT yhdistää ennakkoluulottomasti liiketoimintaa ja taidetta, eri alojen edelläkävijöitä ja yrittäjiä, menestyneitä konkareita ja aloittelevia kasvunnälkäisiä tulevaisuuden toivoja – tavoitteenaan luoda odottamattomia uusia yhteyksiä ja istuttaa siemeniä tulevaisuuden menestystarinoille.

Kuva: SHIFT, www.shift.fi

Share

» Tapahtuu, Yleinen » Turun yliopisto tuo SHIFT-festivaaleille moni-...
On 28.6.2019
By
, , , , , ,

Comments are closed.

« »