Tapahtumakalenteri

Yrittäjyysyliopiston tapahtumakalenteri – tervetuloa mukaan!

1.-2.11.2019 Henkilökunnan 24h-yrittäjyysleiri

24h-yrittäjyysleiri on intensiivinen kokemus, jossa osallistujat kehittävät liikeideoitaan monitieteisissä tiimeissä. Koulutuksen jälkeen osallistuja tietää, mitä yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta on; osaa yritysidean kehittämisen prosessin ja idean myymisen tekniikan perusteet; sekä osaa luoda opiskelijoille kuvaa yrittäjyydestä sekä yksilön toimintatapana että uravaihtoehtona.

Lisätietoja: http://www.yrittajyysyliopisto.fi/tervetuloa-henkilokunnan-24h-yrittajyysleirille/

19.-20.9.2019 Dare to Learn @Korjaamo, Helsinki

Dare to Learn on  kansainvälinen suomalaista korkeakoulutusta esittelevä tapahtuma. Turun yliopiston osastolla voi vierailla torstaina 19.9.2019. Osaston teemana on yrittäjyyskoulutus. Turun yliopisto on mukana myös tapahtuman osana järjestettävässä Hacking Higher Education -kilpailussa, jonka voittaja selviää perjantaina 20.9.2019

Lisätietoja: http://www.yrittajyysyliopisto.fi/intoa-lean-business-programme-hacking-higher-education-kilpailussa/

29.-30.8.2019 SHIFT Business Festival @Ruissalon tapahtumatelakka

SHIFT-bisnesfestivaali järjestetään tänä vuonna merellisellä Ruissalon tapahtumatelakalla. Turun yliopisto tuo osastollaan esille moni- ja poikkitieteellistä osaamista eri sovellusaloilta yhdessä tulevaisuuden teknologioiden laitoksen ja tutkimusravintola Flavorian kanssa. Tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja https://theshift.fi/

13.5.2019 A Critical View on Entrepreneurship in Higher Education Seminar

The seminar is intended for those interested in enhancing entrepreneurship in higher education. Join us for an afternoon with examples of innovative ways of teaching and learning entrepreneurial skills and knowledge; the top finalists in the Intoa! Entrepreneurship Award at University of Turku will pitch their achievements.

For more information: http://www.yrittajyysyliopisto.fi/a-critical-view-on-entrepreneurship-in-higher-education/

9.4.2019 Academic Startups Turku Pitching Event @SparkUp

Academic Startups Turku Pitching Event invites academic commersialization projects, pre-startups and startups from all disciplines to present their business concept to investors, practice their pitching skills and to grow their network. The event is hosted by University of Turku, Åbo Akademi University, Turku University of Applied Sciences and Turku Science Park in collaboration with Monttu Ventures.

Lisätietoja: http://www.yrittajyysyliopisto.fi/academic-startups-turku-pitching-event/

 

8.4.2019 Ope-yrittäjätreffit teemana ”Asiakaslähtöinen palvelumuotoilu osaamisen kehittämisessä”

Ope-yrittäjätreffit on suunnattu yrittäjille ja yritysten edustajille sekä Turun yliopiston ja Åbo Akademin opetushenkilökunnalle. Tänä vuonna treffien teemana on palvelumuotoilu ja kuinka palvelumuotoilua voidaan soveltaa osaamisen kehittämisessä. Treffeillä opettajat ja yrittäjät pääsevät asiantuntija-alustuksen johdattelemana yhdessä keskustelemaan ja työpajamuotoisesti testaamaan palvelumuotoilun perusperiaatteita. Liike-elämän edustajat ja yliopisto-opetuksen taitajat voivat kukin tuoda oman asiantuntijuutensa mukaan keskusteluun osaamisen kehittämisestä.

Lisätietoja: http://www.yrittajyysyliopisto.fi/ope-yrittajatreffit-8-4-2019-teema-asiakaslahtoinen-palvelumuotoilu-osaamisen-kehittamisessa/

 

18.1.2019 Yrittäjyysopetuksen perusteet -seminaari opettajille

Seminaari on suunnattu Turun yliopiston ja Åbo Akademin opetushenkilökunnalle ja opetussuunnitelmatyössä mukana oleville henkilöille. Seminaarissa perehdytään yrittäjyysopetuksen erilaisiin tavoitteisiin ja opetusmenetelmiin sekä kuullaan erilaisia case-esimerkkejä onnistuneesta yrittäjyysopetuksesta. Seminaarin aikana osallistuvat pääsevät monitieteisissä ryhmissä suunnittelemaan opiskelijoiden yrittäjyysosaamisen kehittymistä tukevien elementtien kytkemistä omaan opetukseensa.

Lisätietoja: http://www.yrittajyysyliopisto.fi/yrittajyysopetuksen-perusteet-2019/

 

9.-10.11.2018 Henkilökunnan 24h-yrittäjyysleiri Harjattulan kartanossa

24h-yrittäjyysleiri on intensiivinen kokemus, jossa osallistujat kehittävät monitieteisissä tiimeissä liikeideoita. Koulutuksen jälkeen osallistuja tietää, mitä yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta on, osaa yritysidean kehittämisen prosessin ja idean myymisen tekniikan perusteet sekä luoda opiskelijoille kuvaa yrittäjyydestä niin yksilön toimintatapana kuin uravaihtoehtona.

Leiri on suunnattu Turun yliopiston ja Åbo Akademin opetushenkilökunnalle ja opetussuunnitelmatyöhön osallistuville henkilöille. Leirille voivat osallistua myös kaikki yrittäjyydestä tai yrittäjyyskasvatuksesta kiinnostuneet henkilöt, mukaan lukien jatko-opiskelijat ja tutkijat.

Lisätietoja: http://www.yrittajyysyliopisto.fi/tervetuloa-henkilokunnan-24h-yrittajyysleirille-9-10-11/

 

29.10.2018 Akateeminen yrittäjä digimaailmassa – Turun yliopiston yrittäjyyspäivä

Yrittäjyyspäivässä pohditaan, mitä mahdollisuuksia digimuutos antaa akateemiselle yrittäjälle. Miten alati muuttuva tieto-ja viestintäteknologia vaikuttaa yliopistosta ponnistaneeseen yrittäjään? Mitä alustatalous tuo tullessaan akateemiselle yrittäjälle – vai tuoko mitään? Miten verkkomarkkinointia voi hyödyntää?

Digimuutoksen mahdollisuuksista ja haasteista kertovat Turun yliopiston alumnit ja asiantuntijat keynote-puheenvuoroissaan ja paneelikeskustelussa. Puhujana on muun muassa Turun yliopiston alumni Finnish Design Shopin perustaja ja toimitusjohtaja Teemu Kiiski.

Tilaisuudessa lanseerataan myös lukuvuoden 2018–2019 Intoa!-yrittäjyystekokilpailu.

Lisätietoja: http://www.yrittajyysyliopisto.fi/turun-yliopiston-yrittajyyspaiva-29-10-2018/