Tapahtumakalenteri

Yrittäjyysyliopiston tapahtumakalenteri – tervetuloa mukaan!

 

21.3.     Ope-yrittäjätreffit Boost Academyllä

Turun yliopiston ja Åbo Akademin opettajat ovat tervetulleita ope-yrittäjätreffeille luomaan kontakteja alueen nuoriin yrittäjiin sekä seuraamaan heidän arkeaan! Aamiaistreffien lomassa keskustellaan yrittäjyydestä, tulevaisuudessa tarvittavista taidoista ja työelämäyhteistyöstä. Opettajat voivat myös ideoida yhdessä yrittäjien kanssa erilaisia opetukseen liittyviä yhteistyön muotoja.

Treffien lisäksi opettajilla on mahdollisuus oppia lisää yrittäjyydestä seuraamalla yrittäjää työssään. Varjostusaika sovitaan yrittäjän kanssa erikseen, ja toteutetaan kevätlukukauden aikana.

Lisätietoja treffeistä ja varjostuksesta: http://www.yrittajyysyliopisto.fi/ope-yrittajatreffit-ja-yrittajan-varjostus-kevat-2018/

 

9.5.     Yrittäjyyspäivä Vierailukeskus Joen Cave-teatterissa klo 13-15

Lukuvuoden 2017–2018 Intoa!-yrittäjyystekokilpailu huipentuu palkintojenjakotilaisuuteen 9.5. klo 13–15 vierailu- ja innovaatiokeskus Joessa (Lemminkäisenkatu 12 B, www.vierailukeskusjoki.fi/fi).

Ennen palkintojenjakotilaisuutta tilaisuuteen osallistuvilla on mahdollisuus tutustua oppaan kanssa Jokeen sekä Turun ja Turun seudun monipuoliseen elinkeinoelämään: sen juuriin, nykypäivään ja erityisesti tulevaisuuden näkymiin. Ryhmä tapaa klo 12.00 Joen infotiskin edessä. Opastus kestää noin tunnin.

 

>> Katso koko ohjelma

>> Ilmoittaudu yrittäjyyspäivän palkintojenjakotilaisuuteen sekä opastuskierrokselle Jokeen

Lämpimästi tervetuloa koko yliopiston väki!


9.5.    
Koponeuvosto kohtaa Yrittäjyysyliopiston ja BOOSTin 9.5. klo 17.00-19.00

(opiskelijoille)

Tervetuloa sinä ainejärjestön koulutuspoliittinen vastaava, tiedekuntajärjestön toimija tai muuten kopomielinen henkilö!

Turun yliopiston yrittäjyysyliopisto järjestää yhteistyössä TYY:n kanssa tilaisuuden yliopiston perustutkinto-opiskelijoiden yrittäjyysosaamisen kehittämisestä. Tilaisuudessa esitellään Turun yliopiston yrittäjyyspolku sekä kuullaan esimerkkejä opiskelijoille tarjolla olevista opintomahdollisuuksista. Yliopiston toimijoiden lisäksi tilaisuudessa esittäytyy opiskelijavetoinen startup-yhteisö BoostTurku.

Osallistujat pääsevät tilaisuudessa myös kommentoimaan yliopiston eri tiedekunnissa paraikaa työstettäviä yrittäjyysopintojen suosituksia.

Tilaisuuden jälkeen on vapaamuotoista ohjelmaa klo 19:00 alkaen.

Päivä: 9.5.2018
Aika: klo 17:00 – 19:00
Paikka: Boost Academy, Arwidssoninkatu 3 B, 20500 Turku

Turun yliopistossa on laadittu yrittäjyyden ja yrittäjyyskoulutuksen strategia, jonka tavoitteena on edistää yrittäjämäistä asennetta ja yrittäjyyttä tukevia toimintatapoja koko yliopistoyhteisössä. Strategian myötä yliopisto lisää yrittäjyysopetusta ja sen markkinointia kaikissa tiedekunnissa tarjotakseen yrittäjyydestä kiinnostuneille opiskelijoille entistä paremmat mahdollisuudet yrittäjyysosaamisen kehittämiseen. Yliopistossa on myös laadittu yrittäjyyspolku, joka tarjoaa opiskelijoille tietoa yrittäjyyteen liittyen tietojen, taitojen ja valmiuksien kehittämiseen.

Katso tapahtuma Facebookissa!

Tervetuloa!

 

22. – 23.5.     Yrittäjyysyliopisto mukana SHIFT Business Festivalilla