Tapahtumakalenteri

Yrittäjyysyliopiston tapahtumakalenteri – tervetuloa mukaan!

18.1.2019 Yrittäjyysopetuksen perusteet -seminaari opettajille

Seminaari on suunnattu Turun yliopiston ja Åbo Akademin opetushenkilökunnalle ja opetussuunnitelmatyössä mukana oleville henkilöille. Seminaarissa perehdytään yrittäjyysopetuksen erilaisiin tavoitteisiin ja opetusmenetelmiin sekä kuullaan erilaisia case-esimerkkejä onnistuneesta yrittäjyysopetuksesta. Seminaarin aikana osallistuvat pääsevät monitieteisissä ryhmissä suunnittelemaan opiskelijoiden yrittäjyysosaamisen kehittymistä tukevien elementtien kytkemistä omaan opetukseensa.

Lisätietoja: http://www.yrittajyysyliopisto.fi/yrittajyysopetuksen-perusteet-2019/

 

9.-10.11.2018 Henkilökunnan 24h-yrittäjyysleiri Harjattulan kartanossa

24h-yrittäjyysleiri on intensiivinen kokemus, jossa osallistujat kehittävät monitieteisissä tiimeissä liikeideoita. Koulutuksen jälkeen osallistuja tietää, mitä yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta on, osaa yritysidean kehittämisen prosessin ja idean myymisen tekniikan perusteet sekä luoda opiskelijoille kuvaa yrittäjyydestä niin yksilön toimintatapana kuin uravaihtoehtona.

Leiri on suunnattu Turun yliopiston ja Åbo Akademin opetushenkilökunnalle ja opetussuunnitelmatyöhön osallistuville henkilöille. Leirille voivat osallistua myös kaikki yrittäjyydestä tai yrittäjyyskasvatuksesta kiinnostuneet henkilöt, mukaan lukien jatko-opiskelijat ja tutkijat.

Lisätietoja: http://www.yrittajyysyliopisto.fi/tervetuloa-henkilokunnan-24h-yrittajyysleirille-9-10-11/

 

29.10.2018 Akateeminen yrittäjä digimaailmassa – Turun yliopiston yrittäjyyspäivä

Yrittäjyyspäivässä pohditaan, mitä mahdollisuuksia digimuutos antaa akateemiselle yrittäjälle. Miten alati muuttuva tieto-ja viestintäteknologia vaikuttaa yliopistosta ponnistaneeseen yrittäjään? Mitä alustatalous tuo tullessaan akateemiselle yrittäjälle – vai tuoko mitään? Miten verkkomarkkinointia voi hyödyntää?

Digimuutoksen mahdollisuuksista ja haasteista kertovat Turun yliopiston alumnit ja asiantuntijat keynote-puheenvuoroissaan ja paneelikeskustelussa. Puhujana on muun muassa Turun yliopiston alumni Finnish Design Shopin perustaja ja toimitusjohtaja Teemu Kiiski.

Tilaisuudessa lanseerataan myös lukuvuoden 2018–2019 Intoa!-yrittäjyystekokilpailu.

Lisätietoja: http://www.yrittajyysyliopisto.fi/turun-yliopiston-yrittajyyspaiva-29-10-2018/