Apuraha opiskelijaprojekteille – Haku auki!

Yleinen Kommentit pois päältä artikkelissa Apuraha opiskelijaprojekteille – Haku auki!

Onko sinulla idea uudesta projektista tai tempauksesta, jonka haluat toteuttaa yliopistossa tai Turun alueella? Hae siihen opiskelijoille suunnattua apurahaa!

Yrittäjyysyliopisto tukee opiskelijoiden oma-aloitteisuutta ja innovatiivisuutta. Apurahalla rahoitetaan opiskelijoiden toteuttamia lyhytaikaisia projekteja, joiden kohderyhmänä ovat yliopistoyhteisön jäsenet (opiskelijat, henkilökunta) tai Turun alueella asuvat ja toimivat kansalaiset, yritykset ja organisaatiot.

Apuraha on suunnattu yrittäjämäiseen toimintaan, joka innostaa, synnyttää hyvää sekä edistää hyvinvointia ja kasvua Turun yliopistossa (mukaan lukien Rauman ja Porin kampukset) tai laajemmin Turun alueella. Projektin toteutusaika tulee olla vuoden 2022 aikana.

Apurahaa voivat hakea Turun yliopiston perustutkinto-opiskelijat alasta riippumatta itsenäisesti tai opiskelijatiimeissä.

Apurahan suuruus yhtä hakukierrosta kohden on 1000 euroa, joka voidaan jakaa useamman hakijan kesken.

Apurahaa haetaan sähköisellä lomakkeella, jossa hakija esittelee tiiviisti

  • projektin tavoitteet ja ennakoidut positiiviset vaikutukset
  • kohderyhmän
  • toteutusajan sekä budjetin.

Hakemuksissa arvostetaan projekteja, jotka osoittavat yrittäjämäisyyttä ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin, ja niiden kautta tuottaa hyvää muille.

Haku on auki 28.2.2022 asti! Lue lisää ja jätä hakemus osoitteessa https://www.yrittajyysyliopisto.fi/apuraha-opiskelijoille/

Lisätietoja:

Share

» Yleinen » Apuraha opiskelijaprojekteille – Haku auki!
On 21.12.2021
By

Comments are closed.

« »