Apuraha opiskelijaprojekteja varten – Hae 19.04.2020 mennessä!

Yleinen Kommentit pois päältä artikkelissa Apuraha opiskelijaprojekteja varten – Hae 19.04.2020 mennessä!

Onko sinulla idea uudesta projektista tai tempauksesta, jonka haluat toteuttaa yliopistossa tai Turun alueella? Hae siihen opiskelijoille suunnattua apurahaa!

Yrittäjyysyliopisto tukee opiskelijoiden oma-aloitteisuutta ja innovatiivisuutta tänä haasteellisena keväänä.

Apurahalla rahoitetaan opiskelijoiden toteuttamia lyhytaikaisia projekteja, joiden kohderyhmänä ovat yliopistoyhteisön jäsenet (opiskelijat, henkilökunta) tai Turun alueella asuvat ja toimivat kansalaiset, yritykset ja organisaatiot.

Apuraha on suunnattu yrittäjämäiseen toimintaan, joka innostaa, synnyttää hyvää sekä edistää hyvinvointia ja kasvua Turun yliopistossa (mukaan lukien Rauman ja Porin kampukset) tai laajemmin Turun alueella. Projektin toteutusaika tulee olla vuoden 2020 aikana.

Apurahaa voivat hakea Turun yliopiston perustutkinto-opiskelijat alasta riippumatta itsenäisesti tai opiskelijatiimeissä.

Apurahan suuruus yhtä hakukierrosta kohden on 1000 euroa, joka voidaan jakaa useamman hakijan kesken.

Apurahaa haetaan syksyisin ja keväisin sähköisellä lomakkeella, jossa hakija esittelee tiiviisti

  • projektin tavoitteet ja ennakoidut positiiviset vaikutukset
  • kohderyhmän
  • toteutusajan sekä budjetin.

Hakemuksissa arvostetaan projekteja, jotka osoittavat yrittäjämäisyyttä ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin, ja niiden kautta tuottaa hyvää muille.

Kevään haku on auki 19.04.2020 asti! Lue lisää ja jätä hakemus osoitteessa https://www.yrittajyysyliopisto.fi/apuraha-opiskelijoille/

Lisätietoja:

Opiskelijaprojektien rahoitukseen osallistuu omalla panoksellaan myös Lingsoft Oy.

 Turun yliopistossa on laadittu yrittäjyyden ja yrittäjyyskoulutuksen strategia, jonka tavoitteena on tukea yrittäjämäistä asennetta ja yrittäjyyttä tukevia toimintatapoja koko yhteisössä. Yrittäjyysyliopistona Turun yliopisto lisää yrittäjyystietoisuutta ja yrittäjyyteen liittyvää opetusta sekä tukee yliopistotutkimuksesta lähtöisin olevan yritystoiminnan syntyä.

Share

» Yleinen » Apuraha opiskelijaprojekteja varten – Hae...
On 30.3.2020
By

Comments are closed.

« »