Haku syksyn 2016 BusinessUp -ohjelmaan alkanut

Ajankohtaista Kommentit pois päältä artikkelissa Haku syksyn 2016 BusinessUp -ohjelmaan alkanut

BusinessUp on 10 viikon intensiiviohjelma, jonka aikana yritysideoita ja -aihioita jalostetaan parhaiden mentoreiden ja valmentajien johdolla

 

20.9.2016 käynnistyy järjestyksessään kolmas SparkUpissa toteutettava BusinessUp-yrityskiihdytysohjelma. Se toteutetaan kevään ohjelman tavoin osana kansainvälistä Springboard-hanketta, jossa Turun yliopiston Brahea keskus on partnerina. Hakuaika on jo alkanut ja jatkuu 4.9.2016 asti.

– Syyskuussa alkavaan ohjelmaan voi hakea niin yksittäinen henkilö kuin hieman pidemmällekin edenneen startup-idean taustajoukko. Pääasia on, että hakijalla on esitellä kasvuhankuinen tuote- tai palveluidea, jonka työstämiseksi kohti toteutusta tarvitaan tukea ja valmennusta, kertoo Tom Palenius Springboard-hanketta johtavasta Turku Science Park Oy:stä.

Päättyneenä keväänä järjestettiin Springboard-hankkeen ensimmäinen yrityskiihdytysohjelma, johon osallistui tiimejä niin yliopiston henkilökunnasta kuin opiskelijoistakin. Kansainvälisyys tuo mielenkiintoisen lisäulottuvuuden ohjelmaan. Käytettävissä on turkulaisten osaajien lisäksi myös Riian ja Tallinnan kumppaneiden valmentajat sekä tietysti kaikkien kolmen kaupungin osallistujilta saatava palaute ja ideat.

– Osallistujat tapaavat sekä kasvokkain että etänä, joten ohjelma avaa kansainvälisiä kontakteja eri alojen osaajien välille. Yhteistyö saattaa viedä idean aivan uudelle tasolle ja avata kokonaan uudenlaisia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiselle, Palenius sanoo.

BusinessUp-ohjelma testaa idean potentiaalin ja auttaa kasvupolkujen löytämisessä käymällä läpi esimerkiksi markkinointiin, tuotekehitykseen, rahoitukseen ja liiketoimintamalleihin liittyviä osa-alueita. Kaikki osallistujat saavat myös valmennusta oman idean esittelyyn ja myyntiin. Ohjelman päätteeksi järjestettävässä Demo Dayssä tiimit kisaavat parhaan liiketoimintapotentiaalin omaavan idean palkinnosta.

– Hakea kannattaa jo nyt, sillä hakemuksia käydään läpi ja tiimejä kutsutaan esittelyyn koko ajan hakuajan päättymispäivään saakka, Palenius muistuttaa.

 

Lisätietoja

Springboard-hankkeen nettisivut: www.cbspringboard.eu

BusinessUpin hakusivut: https://www.lyyti.in/Application_for_BusinessUp_Fall_2016_5642

Mainosvideo ohjelmasta: https://vimeo.com/178009800

Turun yliopiston osalta lisätietoja antaa Vesa Hautala (vesa.hautala [at ] utu.fi)

Share

» Ajankohtaista » Haku syksyn 2016 BusinessUp -ohjelmaan...
On 24.8.2016
By

Comments are closed.

« »