Onko mielessäsi maailmaa mullistava ratkaisu hukkalämmön hyötykäyttöön? Osallistu Huima-kilpailuun ja kerro ideasi 15.4. mennessä!

Yleinen Kommentit pois päältä artikkelissa Onko mielessäsi maailmaa mullistava ratkaisu hukkalämmön hyötykäyttöön? Osallistu Huima-kilpailuun ja kerro ideasi 15.4. mennessä!

Huima ajatus päässäsi voi jo nyt olla idea, joka tulee hidastamaan ilmastonmuutosta!  Posintra Oy:n ja Turku Science Park Oy:n järjestämässä Huima-ideakilpailussa 1.2.–15.4.2019 etsitään uusia innovatiivisia keinoja teollisuuden ylijäämälämmön keräämisen ja hyödyntämiseen.

Kilpailuidea voi olla esimerkiksi tekninen ratkaisu, liiketoimintamalli, digitaalinen palvelu tai jotain muuta. Idean voi esittää vapaasti paperille luonnosteltuna oivalluksena tai vaikka pidemmälle vietynä rakennepiirrustuksena taustatietoineen ja hyötylaskelmineen.

Huima on avoin kaikille yhteisöille, opiskelijaryhmille, yirtyksille ja yksityishenkilöille – kaikki poikkitieteelliset ja vallankumoukselliset ideat ovat tervetulleita!

Ideoita voi ehdottaa 15.4.2019 asti, jonka jälkeen ne pitchataan tuomaristolle. Tuomariston puheenjohtajana toimii yrittäjyysyliopiston yritysasiamies Mikko Pohjola. Parhaat ideat pääsevät jatkojalostukseen, jossa niitä työstetään uudenlaiseen liiketoimintaan johtaviksi kehityspoluiksi!

Tutustu tarkemmin kilpailusääntöihin osoitteessa www.posintra.fi/huima
Hankkeen löydät myös sosiaalisesta mediasta:  Facebook: Posintra Oy, #huimaidea

Kilpailu järjestetään osana EAKR-rahoitteista HUIMA – Teollisuuden energiatehokkuuteen uusia ideoita -hanketta

 

Share

» Yleinen » Onko mielessäsi maailmaa mullistava ratkaisu...
On 18.3.2019
By

Comments are closed.

« »