Intoa! Lean Business -päätöstilaisuus Raision pääkonttorilla

Yleinen Kommentit pois päältä artikkelissa Intoa! Lean Business -päätöstilaisuus Raision pääkonttorilla

Raisio Oyj:n ja Turun yliopiston yhteistyöprojektin päätöstilaisuudessa esitellään LikelFoods-startup-tiimin kehittelemä palvelukonsepti ja yhteistyöprojektin merkittävimmät tuotokset. Tervetuloa keskustelemaan ja kuulemaan noin vuoden kestäneen projektin aikaansaannoksista Raision pääkonttorilla tiistaina 30.1. klo 13:00-14:30.
Tilaisuuden avaa Raisio Oyj:n brändi- ja strategiajohtaja Mika Kukkurainen. Yliopiston edustajista kuullaan yrittäjyysasiamies Mikko Pohjolan huomioita yhteistyöstä ennen LikelFoods-tiimin varsinaista esitystä. Tilaisuuden aikana kahvitarjoilut ja lopussa aikaa myös keskusteluille.

Intoa! Lean Business -ohjelma on uudenlainen yritys-yliopistoyhteistyömalli, joka mahdollistaa yrityksille uusien innovaatioiden ja palvelukonseptien syntymisen ja tarjoaa aidon yritysoppimisympäristön opiskelijoille. Maaliskuussa 2017 muodostettu poikkitieteellinen, neljästä loppuvaiheen opiskelijasta koostettu startup-tiimi on kehittänyt Raisio Oyj:lle digitalisaatiota hyödyntäviä tuote- ja palvelukonsepteja. Tiimin tukena on myös toiminut useita yliopiston ja Raision edustajia ja asiantuntijoita. Projektin on rahoittanut Raisio Oyj.

Intoa! Lean Business -ohjelman päätöstilaisuus
Tiistaina 30.1.2018 klo 13:00-14:30
Raisio Oyj pääkonttori, Sunnuntaisali
Raisionkaari 55, 21200 Raisio

Ohjelma lyhyesti:
• Tilaisuuden avaus, Mika Kukkurainen
• Yliopiston puheenvuoro, Mikko Pohjola
• LikelFoods-tiimi ja palvelukonsepti
• Keskustelua ja kahvitarjoilu

Tervetuloa! Voit ilmoittautua mukaan tämän linkin kautta: https://konsta.utu.fi/Default.aspx?tabid=88&tap=4559

Share

» Yleinen » Intoa! Lean Business -päätöstilaisuus Raision...
On 14.1.2018
By

Comments are closed.

« »