Lähtisitkö mukaan BusinessUpiin?

Ajankohtaista Kommentit pois päältä artikkelissa Lähtisitkö mukaan BusinessUpiin?

BusinessUpin järjestyksessään kolmas kiihdytysohjelma käynnistyy helmikuussa 2017. Haku ohjelmaan on auki 29.1.2017 asti.

BusinessUp!

Kymmenviikkoisessa BusinessUp-kiihdytysohjelmassa paneudutaan startup-yrityksen arvolupauksen rakentamiseen sekä muihin tärkeisiin aihepiireihin kuten talouslaskelmiin ja myyntipuheeseen. Yhteisen ohjelman lisäksi jokaista tiimiä valmentaa oma mentori.

Maksuttomaan ohjelmaan valitaan tiimejä ja startupeja, joiden idealla on kasvupotentiaalia. Valituksi voi tulla myös pelkällä idealla – me autamme kumppaneiden löytämisessä.

BusinessUp tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia kansainvälisen mentoroinnin ja B2B-työkalujen avulla myös kumppanihakuun. BusinessUpiin osallistuvien tiimien on mahdollista asettua ohjelman jälkeen maksutta neljäksi kuukaudeksi Sparkupin tiimihuoneisiin huippuinnovatiiviseen ympäristöön.

Ilmoittautuminen

Jos sinulla on bisnesidea ja sparrausohjelmamme kiinnostaa, lue lisää täältä https://www.lyyti.in/Application_for_BusinessUp_Spring_2017_9386 ja hae mukaan 29.1.2017 mennessä!

Jos haluat kuulla lisää kansainvälisestä B2B-matchmakingista, otathan yhteyttä: johanna.puhtila@turkusciencepark.com tai puh. 0400 247 023. Toki voit tulla myös käymään ja tutustumaan Sparkupin toimintaan!

Spring-board-projekti

BusinessUp-ohjelma toteutetaan osana EU:n Central Baltic –rahoitteista Springboard-projektia. Turussa ohjelmasta vastaavat Turun yliopiston Brahea-keskus ja Turku Science Park Oy. Muut projektipartnerit tulevat Tallinnasta ja Riiasta. Lisätietoa projektista löydät: http://www.cbspringboard.eu

Share

» Ajankohtaista » Lähtisitkö mukaan BusinessUpiin?
On 18.1.2017
By

Comments are closed.

« »