Luo uutta liiketoimintaa kevään 2019 StartUp-kurssilla!

Yleinen Kommentit pois päältä artikkelissa Luo uutta liiketoimintaa kevään 2019 StartUp-kurssilla!

Turun korkeakoulujen yhteinen, TY:n yrittäjyystekona palkittu StartUp!-kurssi kutsuu kaikkien tiedekuntien opiskelijat mukaan luomaan uusia yritysideoita ja kokeilemaan yrittäjyyttä! Tammikuussa 2019 alkavalle kurssille voi ilmoittautua NettiOpsussa 5.–16.12.

Turun korkeakoulujen yhteisellä NY StartUp! -kurssilla sinä muodostat tiimin yhdessä muista korkeakouluista tulevien eri alojen opiskelijoiden kanssa. Synnytätte yritysidean jota kehitätte eteenpäin tuotteeksi tai palveluksi kevään 2019 aikana.  Parhaimmillaan teette ideallanne rahaa jo kurssin aikana, ja käytte pokkaamassa pääpalkinnon StartUp!-kurssien kansallisessa loppukilpailussa.

Startup-tiimit toimivat yhteistyössä potentiaalisten asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa.Kurssi koostuu tiimien yhteisistä kurssitapaamisista, liiketoimintamallin ja tuotteen/palvelun kehittämisestä, testaamisesta ja markkinoinnista sekä demoista ja kirjallisesta kurssiraportista. Kurssitapaamisiin sisältyy harjoitustöitä, ryhmäkeskusteluja, pitchausta, tietoiskuja ja yrittäjävieraita.

Kurssi tarjoaa opiskelijoille käytännön kokemuksia yrittäjyydestä ja tilaisuuksia soveltaa oppimaansa teoriatietoa aidossa liiketoimintaympäristössä.

Kurssi on tarjolla Turun yliopiston kaikkien tiedekuntien opiskelijoille. StartUp!-kurssi palkittiin TY:n vuoden yrittäjyystekona vuonna 2016. Ilmoittaudu kurssille NettiOpsussa 5.-16.12.2018 (kurssikoodi: YR222072, YR7 Startup!).

Share

» Yleinen » Luo uutta liiketoimintaa kevään 2019...
On 30.11.2018
By

Comments are closed.

« »