Minustako elintarvikeyrittäjä? Seminaari aiheesta 28.2.2017

Ajankohtaista Kommentit pois päältä artikkelissa Minustako elintarvikeyrittäjä? Seminaari aiheesta 28.2.2017

Mikäli olet ajatellut ruoka-alan yrittäjyyttä tai haluat ideoita jo valmiin tuotteen markkinointiin, olet tervetullut mukaan seminaariimme.

 

Aika: tiistai 28.2.2017 klo 16 – 19

Paikka: Bore laivaravintola, Linnankatu 72, Turku

Ohjelma:

16.00 Mitä asiakkaat odottavat elintarvikealan yritykseltä?

Leena Erälinna, LounaFood, Turun yliopisto

16:30 Tarinoita yrittäjyydestä – Leipomo Gryn http://leipomogryn.fi/

yrittäjät Maija Salo ja Janne Juusola

17:00 Tukea elintarvikealan start up yritykselle

Markku Määttänen, Potkuri / Turku Science Park

Kaffetauko

17:45 Tarinoita yrittäjyydestä – Pienpanimo Radbrew http://www.radbrew.net/

yrittäjä Patrik Niskanen

18:15 Starttipaketti elintarvikelainsäädäntöön: mitä, miksi, milloin ja miten?

Johanna Mattila ja Mervi Louhivaara, LounaFood, Turun yliopisto

Keskustelua

 

Ilmoittaudu 24.2. mennessä oheisen linkin kautta https://www.webropolsurveys.com/S/26518AAB5B7D1886.par

Printtiversio ohjelmasta!

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Johanna Mattila, Turun yliopiston Brahea-keskus

johanna.mattila@utu.fi, p. 040 565 8121

http://vs-lähiruoka.fi/

www.aitojamakuja.fi

  

Share

» Ajankohtaista » Minustako elintarvikeyrittäjä? Seminaari aiheesta 28.2.2017
On 9.2.2017
By

Comments are closed.

« »