Kenelle 30 000 euron yrittäjyystekopalkinto? Turun yliopiston Intoa-kilpailu jälleen käynnissä

Yleinen Kommentit pois päältä artikkelissa Kenelle 30 000 euron yrittäjyystekopalkinto? Turun yliopiston Intoa-kilpailu jälleen käynnissä

Turun yliopiston kuudes Intoa!-yrittäjyystekokilpailu käynnistyi  syksyn yrittäjyyspäivässä 23.11.2020. Lukuvuonna 2020–2021 kilpailun yhteistyökumppani on LähiTapiola Varsinais-Suomi.

Yrittäjyystekopalkinto myönnetään kannustuksena ja tunnustuksena henkilölle tai tiimille, joka on onnistuneesti ja oma-aloitteisesti edistänyt yrittäjämäistä asennetta ja toimintaa Turun yliopistossa. Palkinnon suuruus on 30 000 euroa, jonka lukuvuonna 2020-2021 rahoittaa yliopiston ulkopuolinen yhteistyökumppani LähiTapiola Varsinais-Suomi.

– Vastuullisena vakuutusyhtiönä haluamme olla tukemassa paikallista koulutusta ja yrittäjyyttä. Olemme Intoa!-kilpailun yhteistyökumppani jo toista vuotta, koska kotiseudun monitieteisen osaamisen edistäminen on meille tärkeää, kertoo LähiTapiola Varsinais-Suomen toimitusjohtaja Olli Aakula.

– Intoa!-kilpailu on tärkeä osa Turun yliopiston yrittäjyysstrategiaa. YhteistyökumppanimmeLähiTapiolan tuella myönnettävä palkinto on merkittävä. Aikaisempina vuosina palkitut yrittäjyysteot ovat olleet hyvin monipuolisia, ja odotamme myös tänä vuonna hyvin monenlaisia kilpailuehdotuksia, sanoo yliopiston rehtori Jukka Kola.

Lukuvuoden 2019–2020 palkinto myönnettiin Turun yliopistontutkimus- ja kehitysalusta Flavoria®-tutkimusravintolalle. Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti toimiva tutkimusalusta on Suomen ensimmäinen avoin tutkimusympäristö, jossa tutkijat saavat helposti ja nopeasti kontaktin ihmisten aitoihin ruokakokemuksiin.

Ehdota yrittäjyystekoa 31.3.2021 mennessä

Palkittava teko voi liittyä esimerkiksi yrittäjyyskoulutukseen tai -kasvatukseen, työelämälähtöiseen koulutukseen, tutkimuksen kaupallistamiseen, yrittäjämäisiin työtapoihin ja johtamiseen, innovatiiviseen ja luovaan tapaan toteuttaa elinkeinoelämäyhteistyötä tai edistää yrittäjyystietoutta monitieteisessä yliopistoyhteisössä.

Palkinnon saajan tulee olla Turun yliopiston henkilökuntaan kuuluva henkilö tai ryhmä, jossa voi olla mukana myös opiskelijoita.

Tutustu hakuilmoitukseen ja ehdota tekoa lukuvuoden 2020–2021 Intoa!-yrittäjyystekopalkinnon saajaksi!

Lisätietoja:
yrittäjyysasiamies, Kirsi Peura, kirsi.peura@utu.fi

Share

» Yleinen » Kenelle 30 000 euron yrittäjyystekopalkinto?...
On 23.11.2020
By

Comments are closed.

« »