Ope-yrittäjätreffit ja yrittäjän varjostus keväällä 2018

Ajankohtaista Kommentit pois päältä artikkelissa Ope-yrittäjätreffit ja yrittäjän varjostus keväällä 2018

Yrittäjyysopetuksen kehittäminen on helpompaa, kun yliopiston opetushenkilökunta ja alueen yrittäjät tuntevat toisensa. Tästä syystä yliopiston opettajat kutsutaan maaliskuussa treffaamaan yrittäjiä ja seuraamaan heidän arkeaan!

Turun yliopisto ja Åbo Akademi järjestävät yhdessä ope-yrittäjätreffit, jossa yliopiston opettajat ja nuoret yrittäjät kutsutaan yhteisen pöydän ääreen keskustelemaan yrittäjyydestä, tulevaisuudessa tarvittavista taidoista sekä työelämäyhteistyöstä. Treffien tavoitteena on auttaa opettajia luomaan uusia kontakteja alueen nuoriin yrittäjiin sekä ideoimaan heidän kanssaan erilaisia opetukseen liittyviä yhteistyön muotoja.

Treffit toteutetaan aamiaistilaisuutena keskiviikkona 21.3.2018 klo 08.00 – 10.30 Boost Academyllä (Arwidssoninkatu 1-3 (3B), 20500 Turku). Treffejä ovat toteuttamassa Turun yliopiston ja Åbo Akademin lisäksi Varsinais-Suomen YES-keskus ja Varsinais-Suomen Nuoret yrittäjät sekä yrittäjyyskilta, joka on Turun yliopiston vapaamuotoinen verkosto kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Oletko kiinnostunut myös yrittäjän varjostuksesta?

Treffien lisäksi opettajilla on mahdollisuus oppia lisää yrittäjyydestä seuraamalla yrittäjää työssään. Yrittäjän varjostuksessa opettaja tutustuu yrittäjän arkeen yhden työpäivän ajan havainnoiden, keskustellen ja osallistuen yrittäjän rinnalla hänen päivittäiseen työhönsä. Varjostusaika sovitaan yrittäjän kanssa erikseen, ja toteutetaan kevätlukukauden aikana.

Varjostus auttaa opettajaa ymmärtämään yrittäjyyden monimuotoisuutta ja tekee tutuksi erilaisia tapoja liiketoimintamahdollisuuksien hyödyntämiseen. Se myös auttaa opettajia integroimaan yrittäjyyttä ja yrittäjämäistä toimintaa oman aineensa opetukseen sekä vahvistaa työelämäyritysyhteistyötä.

ILMOITTAUDU treffeille ja varjostamaan 14.3.2018 mennessä.

Lisätiedot koulutuksesta

Tervetuloa luomaan kontakteja alueen yrittäjiin!

Treffit ja yrittäjän varjostus ovat neljäs moduuli ”Yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta yliopisto-opetuksessa (2-10 op)” – henkilöstökoulutusta, joka toteutetaan lukuvuonna 2017–2018. Moduuliin voi osallistua ilman että on osallistunut muihin henkilöstökoulutuksen moduuleihin. Moduuli toteutetaan yhteistyössä Turun yliopiston yrittäjyyskillan, Varsinais-Suomen Yrittäjien Nuorten yrittäjien toimikunnan ja YES Varsinais-Suomen Sekä Turku Science Parkin kanssa.

Turun yliopiston henkilöstökoulutuksen tavoitteena on yliopiston uuden yrittäjyyden ja yrittäjyyskoulutuksen strategian hengessä vahvistaa yrittäjämäistä asennetta ja yrittäjyyttä tukevia toimintatapoja koko yliopistoyhteisössä. Yrittäjyyskoulutus ei rajoitu kuitenkaan pelkästään yritystoimintaan vaan sen tavoitteena on lisäksi luoda tutkinto-opiskelijoille valmiuksia ja keinoja tarttua mahdollisuuksiin ja toimia yritteliäästi missä tahansa organisaatiossa.

 

Share

» Ajankohtaista » Ope-yrittäjätreffit ja yrittäjän varjostus keväällä...
On 31.1.2018
By

Comments are closed.

« »