Yliopiston opettaja – tervetuloa treffeille yrittäjien kanssa 17.3.2017!

Ajankohtaista Kommentit pois päältä artikkelissa Yliopiston opettaja – tervetuloa treffeille yrittäjien kanssa 17.3.2017!

Yrittäjyysopetuksen kehittäminen on helpompaa, kun yliopiston opetushenkilökunta ja alueen yrittäjät tuntevat toisensa. Tästä syystä yliopiston opettajat kutsutaan maaliskuussa treffaamaan ja seuraamaan yrittäjien arkea!

 

Tervetuloa aamiaistreffeille luomaan kontakteja alueen yrittäjiin!

Turun yliopisto järjestää ensimmäistä kertaa ope-yrittäjätreffit, jossa yliopiston opettajat ja yrittäjät kutsutaan yhteisen pöydän ääreen keskustelemaan yrittäjyydestä, tulevaisuudessa tarvittavista taidoista sekä työelämäyhteistyöstä. Treffien tavoitteena on auttaa opettajia luomaan uusia kontakteja alueen yrittäjiin sekä ideoimaan heidän kanssaan erilaisia opetukseen liittyviä yhteistyön muotoja.

Treffit toteutetaan aamiaistilaisuutena perjantaina 17.3.2017 klo 08.00 – 10:30 SparkUpissa (Tykistökatu 4, 20520 Turku). Treffejä ovat toteuttamassa Varsinais-Suomen YES-keskus sekä yrittäjyyskilta, joka on Turun yliopiston uusi vapaamuotoinen verkosto kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Oletko kiinnostunut myös yrittäjän varjostuksesta?

Treffien lisäksi opettajilla on mahdollisuus oppia lisää yrittäjyydestä seuraamalla yrittäjää työssään. Yrittäjän varjostuksessa opettaja tutustuu yrittäjän arkeen yhden työpäivän ajan havainnoiden, keskustellen ja osallistuen yrittäjän rinnalla hänen päivittäiseen työhönsä. Varjostusaika sovitaan yrittäjän kanssa erikseen.

Varjostus auttaa opettajaa ymmärtämään yrittäjyyden monimuotoisuutta ja tekee tutuksi erilaisia tapoja liiketoimintamahdollisuuksien hyödyntämiseen. Se myös auttaa opettajia integroimaan yrittäjyyttä ja yrittäjämäistä toimintaa oman aineensa opetukseen sekä vahvistaa työelämäyritysyhteistyötä.

ILMOITTAUDU treffeille ja varjostamaan 10.3.2017 mennessä tästä: https://konsta.utu.fi/Default.aspx?tabid=88&tap=3797

Lisätietoja yrittäjille: https://www.yrittajyysyliopisto.fi/yrittaja-opeyrittajatreffit/

Lisätiedot:

Treffit ja yrittäjän varjostus ovat kolmas moduuli ”Yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta yliopisto-opetuksessa (2-6 op)” – henkilöstökoulutusta, joka toteutetaan lukuvuonna 2016-2017. Moduulin nimi on “Sidosryhmäyhteistyö”, ja siihen voi osallistua ilman että on osallistunut muihin henkilöstökoulutuksen moduuleihin. Henkilöstökoulutuksen tavoitteena on yliopiston uuden yrittäjyyden ja yrittäjyyskoulutuksen strategian hengessä vahvistaa yrittäjämäistä asennetta ja yrittäjyyttä tukevia toimintatapoja koko yliopistoyhteisössä. Yrittäjyyskoulutus ei rajoitu kuitenkaan pelkästään yritystoimintaan vaan sen tavoitteena on lisäksi luoda tutkinto-opiskelijoille valmiuksia ja keinoja tarttua mahdollisuuksiin ja toimia yritteliäästi missä tahansa organisaatiossa.

Henkilöstökoulutus toteutetaan Suomen Yrittäjien Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria –hankkeen tuella. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen lisäämiseksi. Lahjoituksen taustalla on tarve lisätä nuorten yrittäjyyshalukkuutta ja -osaamista sekä edistää uusien kasvuhakuisten yritysten syntymistä.

          

Share

» Ajankohtaista » Yliopiston opettaja – tervetuloa treffeille...
On 31.1.2017
By

Comments are closed.

« »