Opiskelija! Hae Projektiässiin harjoittelemaan projektinhallintaa!

Yleinen Kommentit pois päältä artikkelissa Opiskelija! Hae Projektiässiin harjoittelemaan projektinhallintaa!

Haluatko päästä ratkaisemaan aitoa työelämän haastetta monialaisessa tiimissä? Lähde mukaan Projektiässiin!

Projektiässissä 4–6 hengen monialaiset opiskelijatiimit työstävät projekteja oikeille asiakkaille kahden kuukauden ajan, 30.3.–28.5.2020. Ohjelman tavoitteena on, että opiskelijat saavat mahdollisuuden harjoitella oman osaamisen hyödyntämistä monialaisessa tiimissä sekä oppia uusia taitoja ja tietoja käytännön kautta. Erityisesti projektinhallinta-, ongelmanratkaisu- ja tiimityötaidot kehittyvät ohjelman aikana. Ohjelma antaa myös mahdollisuuden rakentaa verkostoja työelämään.

Valmennuksen asiakkaita ovat paikalliset yritykset ja yhdistykset sekä julkisen sektorin organisaatiot. Asiakkaan yhteyshenkilön kanssa käydään läpi projektin tavoitteita, seurataan projektin edistymistä ja hänelle esitellään projektin tulokset. Lisäksi jokaisella tiimillä on yliopiston työelämäpalveluista valmentaja, joka sparraa tiimiä yhteistyössä ja eteenpäin pääsemisessä.

Haku on käynnissä 3.2.–2.3.2020. Ohjelmaan voivat hakea kaikkien turkulaisten korkeakoulujen opiskelijat ja vastavalmistuneet koulutuksesta riippumatta.

Lisätietoa valmennuksesta, hakemisesta ja esimerkkejä aiempien vuosien projekteista: www.projektiassat.fi/opiskelijalle/

Share

» Yleinen » Opiskelija! Hae Projektiässiin harjoittelemaan projektinhallintaa!
On 4.2.2020
By

Comments are closed.

« »