Millainen on tulevaisuuden yrittäjyysyliopisto? Osallistu verkkoaivoriiheen!

Ajankohtaista Kommentit pois päältä artikkelissa Millainen on tulevaisuuden yrittäjyysyliopisto? Osallistu verkkoaivoriiheen!

Tule suunnittelemaan kanssamme tulevaisuuden yrittäjyysyliopistoa!

Turun yliopisto on monitieteinen tiedeyliopisto, jossa on erinomaiset puitteet tehdä rajat ylittävää tutkimusta ja saattaa tutkimustulokset tehokkaasti hyödyttämään koko yhteiskuntaa.

Haluamme toiminnallamme vauhdittaa taloutta ja luoda hyvinvointia. Tuemme tutkimuksella, koulutuksella ja kehittämishankkeilla Lounaisen-Suomen positiivista rakennemuutosta.

Yrittäjyyden ja yrittäjämäisen toimintakulttuurin edistäminen on keskeistä toiminnassamme. Yrittäjyysyliopistona Turun yliopisto tarjoaa opiskelijoille yrittäjyyskoulutusta ja valmiuksia mahdollisuuksiin tarttumiseen. Tarjoamme tukea tutkimuksen kaupallistamiseen ja innovaatiotoimintaan.

Nyt haluamme innostaa omaa yliopistoyhteisöämme, kumppaneitamme ja kaikkia yrittäjyydestä kiinnostuneita pohtimaan tavoitteita ja käytäntöjä, joilla varmistamme onnistumisemme tulevaisuuden yrittäjyysyliopistona: olet tervetullut osallistumaan verkkoaivoriiheen. Aivoriihen tuloksia tullaan käyttämään Turun yliopiston toiminnan kehittämisessä.

Mitä sinulle tulee mieleen tulevaisuuden yrittäjyysyliopistosta? Siirry ajassa eteenpäin vuoteen 2025 ja mieti, mitä tällä välillä täytyy tapahtua, jotta olemme silloin paras mahdollinen yrittäjyysyliopisto. Verkkoaivoriihessä pääset oman ideoinnin lisäksi myös lukemaan muiden osallistujien vastauksia ja arvioimaan niiden merkitystä onnistumisemme kannalta.

Jokainen vastaus on arvokas! Arvomme kaikkien vastanneiden kesken yliopiston tuotteita.

Siirry verkkoaivoriiheen tästä.

Jo etukäteen kiittäen,

Riitta Mustonen
Kehitysjohtaja
Turun yliopisto

 

Lisätietoja:

Kirsi Peura, kirsi.peura@utu.fi
Yrittäjyysasiamies
Turun yliopisto

 

 

Share

» Ajankohtaista » Millainen on tulevaisuuden yrittäjyysyliopisto? Osallistu...
On 22.8.2018
By

Comments are closed.

« »