Opiskelija, testaa yrittäjyyttä kevään Startup!-kurssilla

Ajankohtaista Kommentit pois päältä artikkelissa Opiskelija, testaa yrittäjyyttä kevään Startup!-kurssilla

Haluatko tehdä ideasta liiketoimintaa? Kasvattaa verkostoasi? Saada uusia kavereita muista tiedekunnista ja korkeakouluista? Turun korkeakoulujen yhteinen valtakunnallisen NY Start Up -ohjelman kurssi alkaa tammikuussa. Kaikkien tiedekuntien opiskelijat ovat tervetulleet osallistumaan!

Turun korkeakoulujen yhteisellä kurssilla eri tiedekuntien ja korkeakoulujen opiskelijat muodostavat monialaisia tiimejä, jotka kehittävät omia ideoitaan tuotteiksi tai palveluksi kevään 2018 ajan kestävällä kurssilla. Voit osallistua kurssille yhtä hyvin joko valmiin idean kanssa tai alkaa kehitellä ideaa tiimin kanssa aivan alusta. Kurssin turkulaisia menestystarinoita ovat muun muassa Entis, Kaffillari ja Saana ja Olli.

Kurssi on osa valtakunnallista NY Start Up -ohjelmaa, jossa korkeakouluopiskelijat perustavat harjoitusyrityksen osana opintojaan. Turussa kurssi järjestetään Turun yliopiston, Åbo Akademin, Turun ammattikorkeakoulun ja Humakin yhteistyössä.

Poikkitieteellinen malli on osoittautunut erittäin menestyksekkääksi. Viime keväänä ohjelman kansallisessa finaalissa Turun yliopiston ja Humakin opiskelijoiden Entis valittiin Suomen parhaaksi korkea-asteen startupiksi, minkä lisäksi turkulaiset tiimit voittivat myös parhaan myyjän, parhaan liiketoimintapotentiaalin ja parhaan pitchauksen tittelit. Lisäksi Turun yliopiston vastuuopettajat Pekka Stenholm ja Tommi Pukkinen palkittiin vuoden NY-opettajina.

Kymmenen opintopisteen kurssi käynnistyy 10.1. koko päivän kestävällä aloitusleirillä. Kurssin yhteiset tapaamiset järjestetään SparkUpissa (Tykistökatu 4).

Tutustu kurssin sisältöön ja toteutukseen ja tule mukaan!

>> Kurssiesite

Lisää aiheesta:

>> Turun yliopiston ja Humakin opiskelijoiden Entis NY on Suomen paras korkea-asteen opiskelijastartup

>> Turun yliopiston ensimmäinen Intoa!-yrittäjyystekopalkinto Startup!-kurssille

>> NY Start Up -ohjelman verkkosivut

Share

» Ajankohtaista » Opiskelija, testaa yrittäjyyttä kevään Startup!-kurssilla
On 30.11.2017
By

Comments are closed.

« »