Tervetuloa henkilökunnan 24h-yrittäjyysleirille 9.-10.11.!

Ajankohtaista Kommentit pois päältä artikkelissa Tervetuloa henkilökunnan 24h-yrittäjyysleirille 9.-10.11.!

24h-yrittäjyysleiri toteutetaan 9.–10.11.2018 Harjattulan kartanossa. Vuorokauden mittaisella intensiivileirillä osallistujat pääsevät työstämään liikeideoita monitieteisissä tiimeissä.

24h-yrittäjyysleiri on intensiivinen kokemus, jossa osallistujat kehittävät monitieteisissä tiimeissä liikeideoita. Koulutuksen jälkeen osallistuja tietää, mitä yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta on, osaa yritysidean kehittämisen prosessin ja idean myymisen tekniikan perusteet sekä luoda opiskelijoille kuvaa yrittäjyydestä niin yksilön toimintatapana kuin uravaihtoehtona.

Leiri on suunnattu Turun yliopiston ja Åbo Akademin opetushenkilökunnalle ja opetussuunnitelmatyöhön osallistuville henkilöille. Leirille voivat osallistua myös kaikki yrittäjyydestä tai yrittäjyyskasvatuksesta kiinnostuneet henkilöt, mukaan lukien jatko-opiskelijat ja tutkijat. Osallistujat voivat saada koulutuksesta 1-2 opintopistettä.

Lue lisää ja ilmoittaudu! (Ilmoittautuminen TY:n opettajille)

Lisätiedot:
Turun yliopisto: yrittäjyysasiamies Kirsi Peura kirsi.peura[at]utu.fi
Åbo Akademi: yliopiston lehtori Anna-Greta Nyström annnystr[at]abo.fi  

Turun yliopistolla on yrittäjyyden ja yrittäjyyskoulutuksen strategia, jonka tavoitteena on vahvistaa yrittäjämäistä asennetta ja yrittäjyyttä tukevia toimintatapoja koko yliopistoyhteisössä. 24h-yrittäjyysleiri on osa Turun yliopiston ”Yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta yliopisto-opetuksessa” – henkilöstökoulutusta.

Koulutuksen yhteistyökumppanit:

 

       

   

Share

» Ajankohtaista » Tervetuloa henkilökunnan 24h-yrittäjyysleirille 9.-10.11.!
On 20.8.2018
By

Comments are closed.

« »