Tervetuloa henkilökunnan 24h-yrittäjyysleirille Harjattulan kartanoon 1.-2.11. !

Yleinen Kommentit pois päältä artikkelissa Tervetuloa henkilökunnan 24h-yrittäjyysleirille Harjattulan kartanoon 1.-2.11. !

24h-yrittäjyysleiri toteutetaan 1.–2.11.2019 Harjattulan kartanossa. Vuorokauden mittaisella yrittäjyysleirillä osallistujat pääsevät työstämään liikeideoita monitieteisissä tiimeissä.

24h-yrittäjyysleiri on intensiivinen kokemus, jossa osallistujat kehittävät liikeideoitaan monitieteisissä tiimeissä. Koulutuksen jälkeen osallistuja tietää, mitä yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta on; osaa yritysidean kehittämisen prosessin ja idean myymisen tekniikan perusteet; sekä osaa luoda opiskelijoille kuvaa yrittäjyydestä sekä yksilön toimintatapana että uravaihtoehtona.

Yön yli kestävä leiri on osallistujille maksuton, ja se sisältää majoituksen, ruokailun, ohjelman sekä saunomisen. Leiri alkaa perjantaina 1.11. noin klo 12 ja päättyy lauantaina 2.11. noin klo 12.

Leiri on suunnattu Turun yliopiston ja Åbo Akademin opetushenkilökunnalle ja opetussuunnitelmatyöhön osallistuville henkilöille. Leirille voivat osallistua myös kaikki yrittäjyydestä tai yrittäjyyskasvatuksesta kiinnostuneet henkilöt, ml. jatko-opiskelijat ja tutkijat.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!  (Turun yliopiston henkilökunta)

Lisätietoja
Turun yliopistossa Paula Pehkonen papehk@utu.fi .
Åbo Akademissa Matti Tarmio matti.tarmio@abo.fi.

Turun yliopistolla on yrittäjyyden ja yrittäjyyskoulutuksen strategia, jonka tavoitteena on vahvistaa yrittäjämäistä asennetta ja yrittäjyyttä tukevia toimintatapoja koko yliopistoyhteisössä. 24h-yrittäjyysleiri on osa Turun yliopiston ”Yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta yliopisto-opetuksessa” – henkilöstökoulutusta.

Koulutuksen yhteistyökumppanit 

 

 

Share

» Yleinen » Tervetuloa henkilökunnan 24h-yrittäjyysleirille Harjattulan kartanoon...
On 26.8.2019
By

Comments are closed.

« »