Palvelut alkaville ja kehittyville yrityksille

Palvelut Turun kampuksella:

Turku Science Park tukee alkavia ja kehittyviä yrityksiä

Turun yliopisto ei suoraan tarjoa tukea toimiville yrityksille, mutta Turku Science Parkilta saat kattavasti ja yleensä veloituksetta tukea yritystaipaleesi eri vaiheissa. Osuuskuntayrittämiseen liittyvissä asioissa sinua tukee yliopiston asiantuntija.

Alkavan yrittäjän palvelut

Turun seudun yrityspalvelupiste Potkuri tarjoaa neuvontaa yritystoiminnan aloittamiseen mutta myös yritystoiminnan myöhemmissä vaiheissa.

 

Lisätietoja:

Yritysneuvoja Peter Lostedt
040 139 2720
etunimi.sukunimi(at)businessturku.fi

Johtaja Tom Palenius
040 139 2720
etunimi.sukunimi(at)businessturku.fi

Kasvu- ja kehittämispalvelut

Turku Science Park Oy:n kasvu- ja kehittämispalvelut vauhdittaa korkeaan osaamiseen perustuvaa yritystoimintaa Turun seudulla. Yrityksesi saa tukea liiketoiminnan kehittämiseen, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnan tehostamiseen sekä rahoituksen järjestämiseen. Turku Science Park auttaa myös yhteistyökumppanuuksien rakentamisessa sekä työntekijöiden löytämisessä.

 

 

Lisätietoja:

Johtaja Marko Puhtila
Kasvu- ja kehittämispalvelut
puh. 040 550 9560
etunimi.sukunimi(at)businessturku.fi

Kansainvälistämispalvelut

Turku Science Park Oy:n kansainvälistämispalvelut keskittyy yhteistyökumppanuuksien rakentamiseen suomalaisten ja ulkomaisten toimijoiden välille, kansainvälistymisvalmennukseen ja kansainvälistymistä tukevien rahoituslähteiden etsintään.

 

 

Lisätietoja:

Johtaja Tero Piispanen
Kansainvälistämispalvelut
puh. 0400 781 683
etunimi.sukunimi(at)businessturku.fi

Turun yliopiston tuki osuuskuntayrittäjille

Osuuskunta on yhtenä yritysmuotona varteenotettava vaihtoehto niille yrittäjyydestä kiinnostuneille, jotka haluavat yksinyrittäjyyden sijaan ryhmänä testata oman osaamisen kaupallista potentiaalia ja kokeilla oman yritysidean toimivuutta käytännössä.

Osuuskunta tarjoaa yksittäiselle yrittäjälle tai ryhmälle puitteet kokeilla omia siipiään yrittäjänä ja testata oman liiketoimintaidean toimivuutta osana isompaa kokonaisuutta, verkostoitua toisten yrityshenkisten tekijöiden kanssa, löytää mahdollisia asiakkaita ja oppia yrittäjän arkea. Osuuskuntamuotoinen yrittäjyys tarjoaa mahdollisuuden myös yhteismarkkinointiin ja osuuskunnan kautta saat helposti käyttöösi sekä Y-tunnuksen että laskutusosoitteen.

Kaikille osuuskuntayrittämisestä kiinnostuneille Turun yliopisto tarjoaa perustietoa ja neuvontaa osuuskuntayrittäjyyden polusta ja mahdollisuuksista.

 

 

Lisätietoja:

Projektitutkija Veijo Pönni
Brahea-keskus
veijo.ponni(at)utu.fi