Turun yliopisto mukana SHIFT-bisnesfestivaalin tapahtumissa syksyllä 2020

Yleinen Kommentit pois päältä artikkelissa Turun yliopisto mukana SHIFT-bisnesfestivaalin tapahtumissa syksyllä 2020

Turun yliopisto osallistuu jälleen monipuolisesti SHIFT-bisnesfestivaaliin syksyllä 2020. Tänä vuonna SHIFT koostuu useasta syksyn kuluessa järjestettävästä tapahtumasta, joista osa toteutetaan täysin virtuaalisesti. Tapahtumien kattavana teemana on älykäs liiketoiminta ja kestävä uudelleenkasvu.

SHIFT on kansainvälinen yritystapahtuma, joka kokoaa yhteen lukuisat yritykset, startupit, sijoittajat ja vaikuttajat. Yrittäjyysyliopistona Turun yliopisto toimii tapahtuman yhteistyökumppanina jo viidettä kertaa.

Tapahtuman käynnistää verkossa järjestettävä kick-off-tilaisuus keskiviikkona 26.8. klo 13.00. Turun yliopistosta tilaisuudessa esiintyy Toni Ahlqvist Tulevaisuuden tutkimuskeskuksesta. Hänen aiheensa käsittelee kestävän talouden ja kestävän kehityksen perusperiaatteita sekä ennakoinnin ja tulevaisuusherkkyyden rakentamista. Kick-off-tilaisuudessa SHIFT lanseeraa myös yhdessä Sitran, Turun yliopiston, Hofstede Insights Groupin sekä Great Mindsin kanssa kestävän uudelleenkasvun haasteen.

Syksyn kuluessa SHIFT järjestää myös viikoittaisia asiantuntijawebinaareja. Turun yliopistosta 23.9. webinaariesityksen pitävät Jaakko Järvi ja Niina Käyhkö. Heidän teemanaan on kaupunki ja data.

Kick-off-tilaisuuteen ja asiantuntijawebinaareihin on vapaa pääsy, mutta ne vaativat ilmoittautumisen.

Uudenlainen päätapahtuma lokakuussa

SHIFT huipentuu 27. ja 28. lokakuuta järjestettävään päätapahtumaan. Se on uudenlainen hybriditapahtuma, joka toteutetaan sekä virtuaalisella 3D-alustalla että fyysisesti vierailukeskus Joessa.

Luvassa on useita puheenvuoroja myös Turun yliopistolta. Yhtenä pääpuhujista on Milla Wirén Turun kauppakorkeakoulusta. Turun yliopisto on myös kutsunut puhujaksi Edward Andersonin Maailmanpankista. Lisäksi Turun yliopiston koordinoima ja Laura Forsmanin vetämä Food Tech Platform Finland –yhteistyöalusta järjestää paneelikeskustelun ruokaan liittyvästä alustataloudesta ja toimitusketjujen digitalisaatiosta.

Turun yliopistolla on päätapahtumassa osastot niin virtuaalisessa messuhallissa kuin vierailukeskus Joessakin. Osastojen ohjelmasta tiedotetaan tarkemmin syksyn kuluessa.

Päätapahtuma on maksullinen ja lippuja on saatavilla SHIFT-tapahtuman verkkosivuilla.

Lue lisää:

Lisätietoja:

Paavo Kosonen
paavo.j.kosonen@utu.fi
+358 29 450 4522
+358 50 576 0952

Share

» Yleinen » Turun yliopisto mukana SHIFT-bisnesfestivaalin tapahtumissa...
On 24.8.2020
By

Comments are closed.

« »