Turun yliopisto mukana Shift-businessfestivaalissa!

Ajankohtaista, Yleinen Kommentit pois päältä artikkelissa Turun yliopisto mukana Shift-businessfestivaalissa!

Turun yliopisto on Shift-tapahtuman partneri ja innolla mukana!

Kansainvälinen the Shift – tapahtuma kerää yhteen yritykset, startupit, sijoittajat ja vaikuttajat. Tapahtuma järjestetään Turun Linnassa 31.5 – 1.6.2016. Shift on uudenlainen yritystapahtuma.
Tuhat tulevaisuudesta kiinnostunutta henkilöä, 60 kumppaniyritystä ja 24 startuppia ottavat kantaa siihen, miten teknologia muokkaa oppimisen, terveyden ja energian aloja lähitulevaisuudessa. Kahden päivän aikana keynote-puhujat ja panelistit ehdottavat ratkaisuja siihen, miten tulevaisuudessa tuotetaan energiaa, opitaan ja hoidetaan terveyttä.

Turun yliopisto on Shift-tapahtuman ylpeä yhteystyökumppani ja tuo paikalle oman mielenkiintoisen panoksensa tilaisuutta täydentämään. Turun monitieteistä kokonaisuutta edustaa kolme erilaista raikasta kokonaisuutta.

Tulevaisuus on täällä.

Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen Futures Base Campissa on mahdollista virittäytyä tulevaisuuden taajuudelle. Työpajoissa ideoidaan tulevaisuuden tuotteita ja palveluita sekä etsitään uusia tulokulmia oppimisen, terveyden ja energian alojen kehittämiseen.

Futures Base Camp on auki molempina päivinä klo 10-17 Turun linnan puistossa

tutu-logo

Johtajuus, mitä se on?

Turun kauppakorkeakoulun TSE exe – johdon ja yritysten kehittäjä, järjestää Roundtable -keskustelutilaisuuden otsikolla “Mihin enää tarvitsemme johtajia?” Kuraattorina toimii TSE exe:n kouluttaja Tiina Ruohisto.

Round table järjestetään tiistaina 31.5. Klo 12-13 Turun linnan puistossa

exe2014rgb

Yrittäjyysyliopisto käytännössä.

Lisäksi tuomme paikalle Yrittäjyysyliopistomme kolme käytännön esimerkkiä edustamaan sitä, minkälaisia startup-tiimejä meillä Turun yliopistossa syntyy.

1. Aerobiologian yksikön kehittämä Norkko-palvelu, joka on tuonut siitepölytiedotuksen nykyaikaan. Lue lisää www.norkko.fi ja https://www.utu.fi/fi/yksikot/tyyk/aerobiologia/siitepoly/Sivut/home.aspx

norkko-horizontal-2-colour

2. Tekniikan tutkimuskeskuksen ja historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitoksen tutkijoiden yhteisen tutkimuksen pohjalta syntynyt CTRL Entertainment, joka tuo virtuaali- ja lisätyn todellisuuden elementit museoiden palvelutarjontaan.

CTRL Entertainment logo

3. Democratize opiskelijoiden Startup!-kurssilla kehitettämä mobiiliaplikaatio, joka lupaa, ei vähempää kuin, parantaa edustuksellista demokratiaamme!

DemocratizeLogoImproving-pieni

Tule paikanpäälle keskustelemaan myös yrittäjyysyliopiston toiminnasta yrittäjyysasiamies Kirsi Peuran ja erikoistutkija Henna-Maria Uusituvan kanssa. Esittelypisteemme sijaitsee Future Base Campin yhteydessä Turun linnan puistossa. 

Tule siis mukaan kokemaan uudenlaisia elämyksiä Turun linnassa

Pohjoismaiden ensimmäinen businessfestivaali the SHIFT järjestetään 31.5. – 1.6.2016. The SHIFT eroaa muista yritystapahtumista sen painotuksella kulttuuriin ja taiteeseen. Luvassa
on sirkusesityksiä, breakdancea ja performanssia, jotka rikkovat jään osallistujien välillä ja luovat yhteisöllisyyttä. Päiväohjelma tapahtuu Turun linnassa ja sen puistoalueella. Viralliset
jatkot vietetään pahamaineisessa Kakolan vankilassa tiistai-iltana 31.5.

Lue lisää www.theshift.fi.
Share

» Ajankohtaista, Yleinen » Turun yliopisto mukana Shift-businessfestivaalissa!
On 19.5.2016
By

Comments are closed.

« »