Turun yliopisto myönsi apurahoja opiskelijoiden yrittäjämäisille projekteille jo neljättä kertaa

Yleinen Kommentit pois päältä artikkelissa Turun yliopisto myönsi apurahoja opiskelijoiden yrittäjämäisille projekteille jo neljättä kertaa

Turun yliopiston opiskelijoiden yrittäjämäisille projekteille suunnattu kannustinapuraha myönnettiin N. Rehnbergin projektille, jonka tavoitteena on tuottaa transsukupuolisille suunnattu kokemusten tietopankki verkkoon.

Opiskelijoiden projektiapuraha on suunnattu perustutkinto-opiskelijoiden toteuttamaan toimintaan, joka innostaa, synnyttää hyvää sekä edistää hyvinvointia ja kasvua Turun yliopistossa tai laajemmin Turun alueella.  Nyt jo neljättä kertaa jaettu apuraha myönnettiin Turun yliopiston kemian opiskelija N. Rehnbergin projektille, jonka tavoitteena on tuottaa transsukupuolisille suunnattu anonyymi kokemusten tietopankki verkkoon. Apurahalla on tarkoitus kattaa projektiin liittyviä aloituskustannuksia.

Rehnberg kertoo, että projektilla halutaan vastata vertaistukiryhmissä esiin tulleeseen tarpeeseen löytää transprosessista totuudenmukaista tietoa ja kokemuksia. Tietopankista tavoitellaan neutraalia tieto- ja vertaistukilähdettä.  Tietopankkia hallinnoi projektin osana perustettu Transtuki Tratu Ry.

– Projekti on opettanut paljon esimerkiksi yhdistyksen perustamisesta, markkinoinnista ja mainonnasta sekä muista asioista, kuten vastuullisuudesta, velvollisuuksista ja eettisyydestä, mainitsee Rehnberg.

Projekti on jo hyvin vauhdissa, ja Rehnbergillä tiimeineen on jo selkeät suunnitelmat seuraavista askelista. Kokemuksia aletaan kerätä kesällä, ja nettisivu on tarkoitus saada valmiiksi tämän vuoden aikana.

Syksystä 2019 alkaen jaettua apurahaa on myönnetty jo kuudelle opiskelijaprojektille. Apurahaa myönnetään kaksi kertaa vuodessa, ja seuraava haku aukeaa syksyn 2021 aikana.  Tarkemmista hakuajoista tiedotetaan Turun yliopiston opiskelijoiden intranetissä ja yrittäjyysyliopiston kanavissa. Lisätietoja apurahasta ja apurahan saaneista löydät osoitteesta https://www.yrittajyysyliopisto.fi/apuraha-opiskelijoille/.

Lue lisää:
https://www.yrittajyysyliopisto.fi/kannustinapurahasta-vauhtia-yliopisto-opiskelijoiden-yrittajamaisiin-projekteihin/

https://www.yrittajyysyliopisto.fi/turun-yliopisto-myonsi-yhdessa-lingsoft-oyn-kanssa-apurahan-opiskelijoiden-yrittajamaiselle-projektille/

https://www.utu.fi/fi/ajankohtaista/uutinen/turun-yliopisto-myonsi-yhteistyossa-op-turun-seudun-kanssa-apurahoja


Share

» Yleinen » Turun yliopisto myönsi apurahoja opiskelijoiden...
On 31.5.2021
By

Comments are closed.

« »