Turun yliopisto myönsi yhdessä Lingsoft Oy:n kanssa apurahan opiskelijoiden yrittäjämäiselle projektille

Yleinen Kommentit pois päältä artikkelissa Turun yliopisto myönsi yhdessä Lingsoft Oy:n kanssa apurahan opiskelijoiden yrittäjämäiselle projektille

Turun yliopiston myönsi yhdessä Lingsoft Oy:n kanssa 1000 euron kannustinapurahan opiskelijaprojektille Rauman kampuksella. Apurahan sai käsityöopettajille suunnattu virtuaalinen oppimisympäristö.

Toista kertaa jaettava opiskelijoiden projektiapuraha myönnettiin kevään 2020 haussa opiskelijaprojektille Rauman opettajankoulutuslaitoksella.

Käsityön aineenopettajaksi opiskeleva Toni Poikonen ja luokanopettajaksi opiskeleva Kari Hemanus saivat apurahan käsityöopettajille ja oppilaille kehitteillä olevaan maksuttomaan virtuaaliseen oppimisympäristöön, jonka avulla oppilaat voisivat videoiden avulla tutustua käsityön laitteisiin ja työkaluihin sekä oikeisiin työskentelytapoihin. Tarkoituksena on, että käsityöopettajalle jää enemmän aikaa haastavampien asioiden ohjaamiseen, kun oppilaat voivat itsenäisesti löytää ohjeet perusasioista.

– Projektin kannalta apuraha antaa uskoa omaan visioon ja se on askel lähemmäs toteuttamista ja valmista tuotetta, kertoo Poikonen. Apuraha mahdollistaa oppimisympäristön käyttöliittymän teknisen toteuttajan hankinnan.

– Apuraha on suunnattu perustutkinto-opiskelijoiden toteuttamaan toimintaan, joka innostaa, synnyttää hyvää sekä edistää hyvinvointia ja kasvua Turun yliopistossa tai laajemmin Turun alueella. Apurahan tarkoituksena on kannustaa ja tukea Turun yliopiston opiskelijoita yrittäjämäiseen toimintaan, kertoo yrittäjyysasiamies Kirsi Peura.

Opiskelija-apurahan yhteistyökumppani kevätlukukaudella 2020 on ollut Lingsoft Oy.

– On hienoa, että opiskelijoiden oma-aloitteista toimintaa tuetaan yliopistossa ja olimme mielellämme osaltamme mukana, kertoo Lingsoft Oy:n toimitusjohtaja Juhani Reiman.

Opiskelijaprojektien seuraava hakukierros on syyslukukaudella 2020. Apurahaa voivat hakea Turun yliopiston tutkinto-opiskelijat alasta riippumatta itsenäisesti tai opiskelijatiimeissä. Hakuajat ilmoitetaan Turun yliopiston yrittäjyysyliopiston sivuilla (https://www.yrittajyysyliopisto.fi/apuraha-opiskelijoille/) sekä Turun yliopiston opiskelijoiden intranetissä.

Syyslukukaudella 2019 myönnetyistä apurahoista voit lukea täältä:
Turun yliopisto myönsi yhteistyössä OP Turun Seudun kanssa apurahoja opiskelijoiden yrittäjämäisille projekteille

Share

» Yleinen » Turun yliopisto myönsi yhdessä Lingsoft...
On 27.5.2020
By

Comments are closed.

« »