NASAn haastekilpailu: NASAn ja ESAn sateliittidatasta WebWorldWind-sovelluksia

Ajankohtaista Kommentit pois päältä artikkelissa NASAn haastekilpailu: NASAn ja ESAn sateliittidatasta WebWorldWind-sovelluksia

NASA järjestää haastekilpailun, jossa etsitään NASAn ja ESAn sateliittidatan pohjalta uusia sovelluksia WorldWind-alustaan. Kilpailussa osallistujien haasteena on käyttää WorldWind-alustaa geospatiaalisen datan visualisointiin.

NASAn haastekilpailussa osallistujien tulee luoda sovellus, joka tekee elämästä kestävämpää ja kaupungeista älykkäämpiä. Osallistujat voivat parantaa joko Helsinkiä tai mitä tahansa muuta kaupunkia.

Aikataulu:

7. elokuuta mennessä ilmoittautuminen, jota varten osallistujat luovat nettisivun, jossa esitellään kehitettävä sovellus.

29.–31. elokuuta loppukilpailu Helsingissä

Palkinnot:

6000 € rahapalkinto ja mahdollisuus toteuttaa projekti yhteistyössä NASAn kanssa. Matkat Helsinkiin ja ylläpito loppukilpailun ajan korvataan osallistujille.

Kyseessä on loistava mahdollisuus päästä tekemään tiedemaailman nimekkäimpien organisaatioiden kanssa jotain, jolla voi olla syvä vaikutus kaupunkien kestävyyteen ja viihtyvyyteen.

Lisätietoa kilpailusta:

>> http://nasaeuropachallenge.com

sekä Konsta Weberiltä 0408204983

WorldWind on ilmainen, avoimen lähdekoodin API, jolla voi luoda globaaleja virtuaalinäkymiä.
Lisätietoa WorldWindistä:

>> https://worldwind.arc.nasa.gov

Share

» Ajankohtaista » NASAn haastekilpailu: NASAn ja ESAn...
On 19.6.2017
By

Comments are closed.

« »