Yliopistolähtöiset innovaatiot Bastussa testattavaksi

Ajankohtaista, Tapahtuu Kommentit pois päältä artikkelissa Yliopistolähtöiset innovaatiot Bastussa testattavaksi

Yrityskehittämö Bastun vuosi 2017 alkaa ti. 31.1. järjestettävällä Bastun haastekilpailun voittajan julkistamisella. Tilaisuudessa ideansa pitchaa kilpailuehdotuksen lähettäneistä viisi parasta tiimiä. Voittajatiimi saa 15 000 € palkinnon. Tilaisuus järjestetään SparkUpissa (Tykistökatu 4) klo 15:00 alkaen. Tilaisuus on avoin, mutta ilmoitathan tulostasi keijo.koskinen@utu.fi.

Bastu on tilannekuvafoorumi ja tulevaisuuden rakentajien kohtaamispaikka, jonka toiminnasta vastaa Tulevaisuuden tutkimuskeskus. Kuukausittain järjestettävissä eri alojen asiantuntijoiden, yrittäjien ja rahoittajien törmäytystyöpajoissa haetaan tavoitteellisesti uusia avauksia ja rakennetaan 6. aallon yritysekosysteemiä. Vuoden 2017 aikana on tarkoitus alkaa syöttää Bastu-verkostoon käsiteltäväksi yliopistolähtöisiä innovaatioita.

Bastu-foorumi tarjoaa tilaisuuden oman idean testaamiseen ja toteuttamisessa tarvittavan tiimin kokoamiseen sekä mahdollisten rahoittajien kohtaamiseen. Bastu on yksi yrittäjyysyliopiston palvelumuodoista, joka välittää liidejä yliopiston yrittäjyystoimijoiden ja elinkeinoelämän välillä. Voit lähteä mukaan tuomalla oman idean käsittelyyn. Ota yhteyttä! keijo.koskinen@utu.fi Seuraa myös Bastu-blogia.

———————————————————————————————————

Huom.! Onko yliopiston keksintö- ja innovaatioprosessi sinulle tuttu? Yliopiston innovaatiopalvelut -yksikkö edistää ja tukee tutkimuksen kaupallistamista ja tarjoaa palvelujaan tutkijoille. Mikäli sinulla on kysyttävää, lue lisää ja ota yhteyttä! www.utu.fi/fi/yksikko/yliopistopalvelut/innovaatiopalvelut/ tai intranetistä. Olet myös tervetullut osallistumaan kaksipäiväiselle Tuotteista Osaamisesi -kurssille, jossa saat tietoa ja työkaluja tutkimuksen kaupallistamiseksi.

Share

» Ajankohtaista, Tapahtuu » Yliopistolähtöiset innovaatiot Bastussa testattavaksi
On 16.1.2017
By

Comments are closed.

« »