Yrittäjä – tervetuloa treffaamaan yliopiston opettajia!

Ajankohtaista Kommentit pois päältä artikkelissa Yrittäjä – tervetuloa treffaamaan yliopiston opettajia!

Yrittäjä! Haluatko luoda yhteyksiä yliopiston yrittäjyyshenkisiin tekijöihin? Turun yliopisto järjestää ensimmäistä kertaa ope-yrittäjätreffit, jossa yliopiston opettajat ja yrittäjät kutsutaan yhteisen aamiaispöydän ääreen etsimään molempia hyödyttäviä yhteistyön muotoja sekä keskustelemaan yrittäjyydestä ja tämän päivän työelämätaidoista.

Treffit toteutetaan aamiaistilaisuutena perjantaina 17.3.2017 klo 08.00–10:30 SparkUpissa (Tykistökatu 4, 20500 Turku). Treffejä ovat toteuttamassa Turun yliopiston lisäksi Varsinais-Suomen YES-keskus sekä yrittäjyyskilta, joka on Turun yliopiston uusi vapaamuotoinen verkosto kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Kutsuisitko opettajan seuraamaan työtäsi päiväksi?

Yrittäjähenkisyyden ja -tekemisen sekä kontaktien vahvistamiseksi aamiaistreffeillä alustetaan mahdollisuutta tiiviimpään yhteistyöhön yrittäjien ja opettajien välillä. Tavoitteena on etsiä molempia osapuolia hyödyttäviä keinoja yhteistyöhön. Yksi tällainen on opettajan osallistuminen päiväksi seuraamaan yrittäjän arkea. Keskustellaan tähän liittyvistä mahdollisuuksista lisää aamiaistreffeillä.

Tervetuloa aamiaistreffeille luomaan kontakteja yliopiston opettajiin!

ILMOITTAUDU treffeille ja varjostettavaksi tästä 10.3.2017 mennessä: https://konsta.utu.fi/Default.aspx?tabid=88&tap=3799

Lisätietoja opettajalle: https://www.yrittajyysyliopisto.fi/opettaja-opeyrittajatreffit/

Lisätiedot

  • Yrittäjyysasiamies Kirsi Peura/Yrittäjyysyliopisto, p. 050 5027075, kirsi.peura@utu.fi
  • Projektipäällikkö Kaisu Paasio/yrittäjyyskilta, p. 050 546 4945, kaisu.paasio@utu.fi (lisätietoa yrittäjyyskillasta)
  • Aluepäällikkö Johanna Vainio/YES-keskus, p. 050 358 8409, johanna.vainio@yrittajat.fi

Treffit ja yrittäjän varjostus ovat kolmas moduuli ”Yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta yliopisto-opetuksessa (2-6 op)” – henkilöstökoulutusta, joka toteutetaan lukuvuonna 2016-2017. Yliopiston opetushenkilökunnalle suunnattu henkilöstökoulutus toteutetaan Suomen Yrittäjien Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria –hankkeen tuella. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen lisäämiseksi. Lahjoituksen taustalla on tarve lisätä nuorten yrittäjyyshalukkuutta ja -osaamista sekä edistää uusien kasvuhakuisten yritysten syntymistä.

         

Share

» Ajankohtaista » Yrittäjä – tervetuloa treffaamaan yliopiston...
On 31.1.2017
By

Comments are closed.

« »