Yrittäjyysopetuksen perusteet -koulutus yliopisto-opettajille tammi-helmikuussa 2020

Yleinen Kommentit pois päältä artikkelissa Yrittäjyysopetuksen perusteet -koulutus yliopisto-opettajille tammi-helmikuussa 2020

Koulutus tutustuttaa osallistujat yrittäjyysopetuksen erilaisiin tavoitteisiin ja lähestymistapoihin. Koulutus tukee myös opettajia oman opetuksen suunnittelussa ja opiskelijoiden yrittäjyystaitoja vahvistavien elementtien integroimisessa omaan opetukseensa.

Koulutukseen voivat osallistua opetushenkilökunta ja opetussuunnitelmatyöhön osallistuvat henkilöt Turun yliopistossa ja Åbo Akademissa. Koulutukseen voivat osallistua myös kaikki yrittäjyydestä tai yrittäjyyskasvatuksesta kiinnostuneet henkilöt, ml. jatko-opiskelijat ja tutkijat.

Koulutus koostuu kahdesta osasta: omatahtisena itseopiskeluna UNIPS-oppimisympäristössä suoritettavasta Entrepreneurial teaching and learning –itseopiskelukurssista sekä 7.2.2020 toteutettavasta lähikoulutuspäivästä. Itseopiskeluosuus suoritetaan ennen lähikoulutuspäivää.

Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu koulutukseen (Turun yliopiston henkilökunta) 4.2.2020 mennessä: www.utu.fi/henkilostokoulutus (Login/kirjautuminen)

Lähikoulutuspäivä 7.2.2020

OHJELMA

Paikka: Lilla auditoriet (ASA-talo, C-rappu), Vänrikinkatu 3, 20500 Turku

08:30 Aamukahvi
09:00 Tervetulosanat ja Yrittäjämäisyys opetuksessa –demo
10:00 Yrittäjyysopetuksen ideointi ryhmissä käynnistyy 12:00    Lounastauko (omakustanteinen)
13:00    Ryhmätyöskentelyn tuotosten esittely
14:30    Opit omaan opetukseen
              (Kahvi työskentelyn lomassa klo 14:30)
16:00    Koulutuspäivä päättyy

Seminaarin asiantuntijat

  • Kirsi Peura (FT), yrittäjyysasiamies, Turun yliopiston Kehittämispalvelut (yhteyshenkilö myös tiedustelujen osalta Turun yliopistossa: kirsi.peura@utu.fi)
  • Ulla Hytti (KTT), yrittäjyyden professori, Turun yliopiston kauppakorkeakoulu
  • Jarna Heinonen (KTT), on yrittäjyyden professori Turun yliopiston kauppakorkeakoulu
  • Anna-Greta Nyström (KTT), kansainvälisen markkinoinnin yliopistolehtori, Åbo Akademin kauppakorkeakoulu (yhteyshenkilö myös tiedustelujen osalta Åbo Akademissa: anna-greta.nystrom@abo.fi)

Turun yliopistolla on yrittäjyyden ja yrittäjyyskoulutuksen strategia, jonka tavoitteena on vahvistaa yrittäjämäistä asennetta ja yrittäjyyttä tukevia toimintatapoja koko yliopistoyhteisössä. Yrittäjyysopetuksen perusteet –koulutus on osa Yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta yliopisto-opetuksessa –henkilöstökoulutusta, joka toteutetaan Turun yliopistossa 2019-2020. Tutustu koulutukseen: https://www.yrittajyysyliopisto.fi/henkilostokoulutus-2019-2020/

Share

» Yleinen » Yrittäjyysopetuksen perusteet -koulutus yliopisto-opettajille tammi-helmikuussa...
On 16.12.2019
By

Comments are closed.

« »