Yrittäjyysyliopiston kevään tapahtumia – tule mukaan!

Yleinen Kommentit pois päältä artikkelissa Yrittäjyysyliopiston kevään tapahtumia – tule mukaan!

9.1.2017   Intoa! Lean business -ohjelman projektin lanseeraus Raisio Oyj:n kanssa

Raisio Oyj:n rahoittamassa Digital Foods Business Startup -projektissa Turun yliopiston opiskelijoista ja asiantuntijoista koottava monitieteinen tiimi kehittää Raisio Oyj:lle digitalisaatiota hyödyntäviä tuote- ja palvelukonsepteja. Käynnistyvä projekti on toinen Turun yliopiston Intoa! Lean Business -ohjelmassa.

Lisätietoja: http://www.utu.fi/fi/Ajankohtaista/Uutiset/Sivut/Uusi-Intoa-lean-business-projekti-kaynnistyy-raisio-oyjn-kanssa.aspx

3.2.2017   Uusia taitoja ja polkuja työelämään –seminaari (klo 09:00–12:45, Sparkup)

Miten yrittäjyys, yrittäjämäisyys ja kaupallisuus istuvat humanistiseen tiedekuntaan? Tilaisuudessa pohditaan mm. sitä, miten opiskelijoiden yrittäjämäisiä taitoja ja työelämäosaamista on mahdollista tukea opetuksen kautta sekä miten humanistista osaamista voi hyödyntää uuden liiketoiminnan luomisessa. Tilaisuus on suunnattu humanistisen tiedekunnan henkilökunnan jäsenille.

Lisätietoja: www.yrittajyysyliopisto.fi/seminaari-humanistisessa-tiedekunnassa-uusia-taitoja-ja-polkuja-tyoelamaan-3-2-2017/

16.2.2017   Perspectives on Entrepreneurial University (klo 13:00–15:00, TSE)

Entrepreneurship Unit of the School of Economics together with the Entrepreneurial University at the University of Turku will organize a seminar on the role of universities in promoting entrepreneurship. Two international guest speakers will discuss this from their own regional and country context – UK and Croatia. Seminar is open to all interested in the topic of entrepreneurial university.

More: https://www.yrittajyysyliopisto.fi/seminar-16-2-2017-perspectives-on-entrepreneurial-university/

17.3.2017   Yrittäjyyskilta presents: Ope-yrittäjä-treffit (klo 08:00–10:30, SparkUp)

Ope-yrittäjätreffeillä yliopiston opettajat ja yrittäjät kutsutaan yhteisen pöydän ääreen keskustelemaan yrittäjyydestä, tulevaisuudessa tarvittavista taidoista sekä työelämäyhteistyöstä. Treffien tavoitteena on auttaa opettajia luomaan uusia kontakteja alueen yrittäjiin sekä ideoimaan heidän kanssaan erilaisia opetukseen liittyviä yhteistyön muotoja.

Lisätietoja yliopiston opetushenkilökunnalle: https://www.yrittajyysyliopisto.fi/opettaja-opeyrittajatreffit/
Lisätietoja yrittäjälle: https://www.yrittajyysyliopisto.fi/yrittaja-opeyrittajatreffit/

4.4.2017   Yrittäjyysyliopisto mukana Business Campissa (Logomo)

Yrittäjyysyliopisto on mukana siellä missä tapahtuu. Business Campissa olemme edistämässä yliopiston ja yritysten välistä yhteistyötä yhdessä TSE Exen kanssa. Tule mukaan!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://www.businesscampturku.fi/

20.4.2017   Turku Academic Startups Pitching Event (klo 12:00-16:00 Sparkup)

Järjestämme yhdessä Turun AMK:n, Åbo Akademin, Turku Scienceparkin, FIBAN ry:n ja Boost Turun kanssa sijoittajatapahtuman, jossa kymmenen korkeakoululähtöistä startupia pääsevät pitchaamaan sijoittajille. Tule mukaan tutustumaan tiimeihin!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://www.abo.fi/forskning/academic_startups

25.4.2017  Yrittäjyyspäivä (klo 14:00 – 16:00, yliopiston päärakennus, yliopistonmäki)

Kevään yrittäjyyspäivässä julkistetaan intoa!-yrittäjyystekokilpailun voittaja. Yrittäjyystekopalkinto myönnetään kannustuksena ja tunnustuksena henkilölle tai tiimille, joka on onnistuneesti ja oma-aloitteisesti edistänyt yrittäjämäistä asennetta ja toimintaa Turun yliopistossa. Palkinto on suuruudeltaan 30 000 euroa. Ilmoittautumisaika yrittäjyystekokilpailuun on auki 31.3.2017 asti.

Lisätietoja kilpailusta: https://www.yrittajyysyliopisto.fi/intoa/
Lisätietoja yrittäjyyspäivästä: https://www.yrittajyysyliopisto.fi/turun-yliopiston-yrittajyyspaiva-25-4-2017/

18.5.2017   Yrittäjyysyliopisto mukana Pedagogisilla messuilla (klo 09:00–16:00, Educarium)

Tänä vuonna Pedagogisten messujen teemana on työelämävalmiudet ja työelämäyhteydet. Messuilla käsitellään mm. sitä, kuinka työelämäyhteydet ja yrittäjyys liittyvät toisiinsa. Seuraa tapahtuman tietojen päivittymistä yliopiston intranetin henkilöstön kehittämisen koulutuskalenterista.

Lisätietoja: https://intranet.utu.fi/fi/Yksikko/henkilostonkehittaminen/tarjonta

23.5.2017   Yrittäjän varjostus – purkutilaisuus (klo 14:00–16:00, TBA)

Yrittäjän varjostaminen tarkoittaa yrittäjän rinnalla kulkemista yhden päivän ajan havainnoiden, keskustellen ja mahdollisesti osallistuen hänen päivittäiseen työhönsä. Varjostuksen tavoitteena on saada ajatuksia ja ideoita yrittäjyyttä ja yrittäjämäistä toimintaa edistävän yliopisto-opetuksen kehittämiseen sekä työelämä- ja yritysyhteistyön laajentamiseen osaksi oman aineen opetusta. Varjostus on osa Yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta yliopisto-opetuksessa –henkilöstökoulutusta.

Lisätietoja koulutuksesta: https://www.yrittajyysyliopisto.fi/opettaja-opeyrittajatreffit/

31.5.-1.6.2017   Yrittäjyysyliopisto mukana SHIFT bisnesfestivaaleilla (Turun linna)

Yrittäjyysyliopisto tuo yliopistolähtöisiä startup-tiimejä näytteille tapahtumaan. Tule paikanpäälle tutustumaan tuleviin maailman mullistajiin!

Lisätietoja: http://www.theshift.fi/

Share

» Yleinen » Yrittäjyysyliopiston kevään tapahtumia – tule...
On 27.1.2017
By

Comments are closed.

« »