Yrittäjyysyliopiston syksyn tapahtumia – tule mukaan!

Yleinen Kommentit pois päältä artikkelissa Yrittäjyysyliopiston syksyn tapahtumia – tule mukaan!

Yrittäjyysyliopiston syksy 2016

27.9.2016     Helsinki Challenge -klinikka
(klo 15-17, SparkUp)

Turun yliopisto on mukana tiedepohjaisessa ideakilpailussa Helsinki Challengessa. Kilpailuun voivat osallistua monialaiset tiimit, jotka koostuvat tiede- ja taideyhteisöjen, elinkeinoelämän, julkisen ja kolmannen sektorin, median ja yhteiskunnan muista osaajista. Kilpailun teemat liittyvät YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin ja tarkoituksena on luoda ratkaisuja maailmanlaajuisiin ongelmiin yhteiskunnan eri toimijoiden yhteistyöllä.

Klinikassa pääset esittelemään ideaasi Helsinki Challengen asiantuntijoille ja kysymään kilpailun prosessista, aikatauluista ynnä muusta. Jos sinulla on idea, muttei tiimiä vielä kasassa tai päinvastoin, klinikilla tapaat myös muita kilpailusta kiinnostuneita!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://challenge.helsinki.fi/upcoming-events/info-ideas-and-support-join-challenge-clinic
http://challenge.helsinki.fi/themes

30.9.2016     Tarinoita korkeakoululähtöisestä yrittäjyydestä
(klo 14, SparkUp)

Onko yliopisto paikka, josta ponnistaa yrittäjyyteen? Voiko tutkija olla yrittäjä? Mitä vaaditaan, että tutkimuksesta syntyy kaupallisesti menestyksekäs innovaatio? Tukeeko yliopisto yrittäjäksi lähtemistä? Tilaisuudessa neljä yrittäjää kertoo, miten yliopisto on toiminut viitekehyksenä lähteä yrittäjäksi.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tilaisuuteen: https://www.yrittajyysyliopisto.fi/tapahtuma-esimerkkeja-korkeakoululahtoisesta-yrittajyydesta/

6.10.2016 / 3.11.2016     Yrittäjyyskilta kokoontuu

Yrittäjyyskilta on yliopiston uusi vapaamuotoinen ja avoin verkosto. Killan toimintaan ovat tervetulleita kaikki, jotka jo toimivat yrittäjyyden, yrittäjyyskoulutuksen ja yrittäjämäisen toiminnan edistämisen parissa tai ovat kiinnostuneita oppimaan asiasta lisää. Yrityksille, startupeille ja muille yrittäjyysekosysteemitoimijoille kilta tarjoaa ketterän väylän yliopiston verkostoihin ja asiantuntemukseen. Kilta kokoontuu syksyllä kaksi kertaa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen killan postilistalle: https://www.yrittajyysyliopisto.fi/yrittajyyskilta/

3.11.2016     Yrittäjyyspäivä
(klo 12.00, SparkUp)

Yrittäjyyspäivään ovat tervetulleita yrittäjät ja kaikki yrittäjyydestä kiinnostuneet! Tilaisuudessa mm. lanseerataan lukuvuoden 2016-2017 Intoa!-yrittäjyystekokilpailu sekä esitellään yliopiston uusia toimintamalleja ja kokeiluja yrittäjyyden edistämiseksi ja tukemiseksi.

Lisätietoja ja ilmoittaudu: https://www.yrittajyysyliopisto.fi/osallistu-turun-yliopiston-yrittajyyspaiva-3-11-2016/ 

11.-12.11.2016     Yliopiston henkilökunnan 24h-yrittäjyysleiri
(klo 12.00, Harjattulan kartalo)

Yrittäjyysleiri on ensimmäinen osa Turun yliopiston henkilökunnalle suunnattua ”Yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta yliopisto-opetuksessa (2-6 op)” – koulutusta, joka toteutetaan lukuvuonna 2016-2017. Henkilöstökoulutuksen tavoitteena on tarjota opettajalle malleja vahvistaa opiskelijoiden yrittäjyyttä ja yrittäjämäistä toimintaa osana oman aineensa opetusta. Vuorokauden mittaisella Yrittäjyysleirillä henkilökunta pääsee kehittämään yritysideoita monitieteisissä tiimeissä ja harjoittelemaan pitchaamista.

Lisätietoja: https://www.yrittajyysyliopisto.fi/mars-henkilokunnan-yrittajyysleirille/

Share

» Yleinen » Yrittäjyysyliopiston syksyn tapahtumia – tule...
On 16.9.2016
By

Comments are closed.

« »