Yritys! Anna projekti korkeakouluopiskelijoille

Ajankohtaista Kommentit pois päältä artikkelissa Yritys! Anna projekti korkeakouluopiskelijoille

Kaipaako yrityksesi tai organisaatiosi uusia näkökulmia kehittämistyöhön? Tarjoa projekti korkeakouluopiskelijoille!

Projektiässät on korkeakouluopiskelijoiden valmennuskurssi, jossa opiskelijat kerryttävät projektinhallintaosaamista oikean asiakasprojektin kautta. Valmennuksen järjestävät Turun kaupunki ja turkulaiset korkeakoulut. Asiakkaille Projektiässät tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää opiskelijoiden osaamista ja tietysti myös opiskelijayhteistyön kautta mahdollisuuden luoda työnantajakuvaa ja kontakteja tulevia rekrytointeja ajatellen .

Projektiässät-ohjelma etsii nyt viittä asiakasprojektia. Seuraava Projektiässät-ohjelma toteutetaan ajalla 1.4.-28.5.2020.

Asiakasprojektien ympärille kootaan monialaiset, noin viiden hengen opiskelijatiimit ohjelmaan mukaan ilmoittautuneista korkeakouluopiskelijoista. Jos projekti on tehtävissä englanniksi, tiimi voi olla myös kansainvälinen.

Osallistuminen maksaa asiakkaalle 500€. Projektityöskentelyyn tarvitaan asiakkaan osalta yhteyshenkilö, joka voi opastaa tiimiä projektissa erityisesti sen alkuvaiheessa. Tiimin on kuitenkin tarkoitus työskennellä melko itsenäisesti. Myös yliopistolta on kullekin tiimille ohjaaja, joka tukee tiimiä projektityöskentelyssä ja yhteistyössä.

Esimerkkejä aiemmista projekteista löytyy www-sivuilta:
https://projektiassat.fi/asiakkaalle/

Projektiaihioita otetaan vastaan 28.2.2020 asti.Lisätietoja:

Susanna Ahteensuu
Suunnittelija
Rekry – Turun yliopiston työelämäpalvelut
p. 050 568 0182
http://utu.fi/rekry

Share

» Ajankohtaista » Yritys! Anna projekti korkeakouluopiskelijoille
On 30.1.2020
By

Comments are closed.

« »